Αποκατάσταση ΑΣΣΥ 1990: Κατατέθηκε τροπολογία  που αποκαθιστά την αδικία που υφίστανται τα στελέχη της συγκεκριμένης κατηγορίας - Δικαίωση ΠΟΕΣ

Δικαιωμένος δηλώνει ο πρόεδρος της ΠΟΕΣ κ. Ανέστης Τσουκαράκης για τις προσπάθειες που έκανε η ομοσπονδία προκειμένου να αποκατασταθεί η αδικία που υφίστανται οι ΑΣΣΥ 1990 (απόφοιτοι τάξης 1992).

Έχοντας «βομβαρδίσει» την πολιτική ηγεσία και τους βουλευτές με παρεμβάσεις και προτάσεις για την αποκατάσταση της αδικίας, έχει κάθε λόγο σήμερα να δηλώνει δικαιωμένος καθώς πείστηκε η πολιτική ηγεσία και έχει περιλάβει ρύθμιση για την αποκατάσταση στο νομοσχέδιο για τον κορονοϊό που κατατέθηκε στην Βουλή.

Δικαίωση θα πρέπει να νιώθει και ο βουλευτής Λακωνίας και πρώτην ΥΦΕΘΑ Θανάσης Δαβάκης, ο οποίος ήταν ο πρώτος που έθεσε το θέμα κοινοβουλευτικά και επανήλθε πολλές φορές, ενώ ακολούθησε κι η κ. Ζέττα Μακρή, η οποία επέμενε διαρκώς σε κάθε της συνάντηση με τον ΥΕΘΑ για την επίλυση του θέματος.

Οι ΑΣΣΥ 1990 (απόφοιτοι τάξης 1992) είχαν λάβει υποσχέσεις για την την Ιεραρχική – Βαθμολογική αποκατάσταση από το 2016, όταν η τότε πολιτική ηγεσία είχε πει επ’ ακριβώς ότι … «μέσα στους επόμενους μήνες και πάντως πριν τη λήξη της περιόδου αυτής, θα αντιμετωπίσουμε τα θέματα αυτά, είναι δίκαια θέματα είναι θέματα που αφορούν πάρα πολλά Στελέχη».

Τα χρόνια πέρασαν και φθάσαμε σήμερα στο σημείο να έπρεπε να έχουν κριθεί για και να μην γίνεται. Έτσω και με μεγάλη καθυστέρηση πλέον οι ΑΣΣΥ 1990 (απόφοιτοι τάξης 1992) δικαιώνονται και αποκαθίστανται.

Δείτε το κείμενο της τροπολογίας

 

 

Αποκατάσταση ΑΣΣΥ 1990: Κατατέθηκε τροπολογία στη Βουλή
Αποκατάσταση ΑΣΣΥ 1990: Κατατέθηκε τροπολογία στη Βουλή