Αμβρόσιος Καλαβρύτων: Ανήθικη η δοκιμή του εμβολίου στον άνθρωπο – Παρέμβαση του Μητροπολίτη για τον κορονοϊό, που θα συζητηθεί

Αστραπές και βροντές από τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ο οποίος επικαλούμενος απόψεις δυο γιατρών που παρουσιάζει στο προσωπικό του μπλογκ ζητά να σταματήσουν οι δοκιμές των εμβολίων.

«Η δοκιμή του εμβολίου στον άνθρωπο είναι ανήθικη», υποστηρίζει και επιτίθεται στην Μητροπολίτη Ναυπάκτου κ. Ιερόθεο επειδή έσπευσε να εμβολιαστεί, μαζί και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό. Παράλληλα αποκαλεί την Ελληνική Δημοκρατία ως «ψευδο-δημοκρατία».

Δείτε τι αναφέρει στην ανάρτησή τουο μητροπολίτης Αμβρόσιος Καλαβρύτων:

«Η δοκιμή του εμβολίου στον άνθρωπο είναι ανήθικη»!!!

Μεγάλη πλύση εγκεφάλου συντελείται κατά τον τελευταίο καιρό, προκειμένου να τρέξουμε όλοι για να υποστούμε το περίφημο ΕΜΒΟΛΙΟ εναντίον του Κορωνοϊού!

Η αποκορύφωση συνετελέσθη το βράδυ της Κυριακής 27ης Δεκεμβρίου, όπου όλοι οι ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΦΟΡΕΙΣ, με πρώτη την Κυρία Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κυρία Σακελλαροπούλου και δεύτερο τον Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη, συμμετέχοντος δε δυστυχώς και του Σεβ. Μητροπολίτου Ναυπάκτου κ. Ιεροθέου, ως Εκπροσώπου της Εκκλησίας, υποβλήθηκαν στον εμβολιασμό!!!!.

Τα πληρωμένα ΜΜΕ όμως αποσιωπούν και την άλλη όψη του νομίσματος! Διότι υπάρχει ένα ισχυρό ρεύμα επιστημόνων, οι οποίοι ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ για τον εμβολιασμό και διατυπώνουν την αντίθεσή τους! Πλην όμως το δήθεν Δημοκρατικό Πολίτευμα, το οποίον έχουμε στην Ελλάδα μας σήμερα, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΥΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ! Ζήτω, λοιπό, η ΨΕΥΔΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

Αντιδρώντας, λοιπόν, σ’ αυτή την πλύση εγκεφάλου, που συντελείται στις ημέρες μας σας παραθέτω την επιστημονική άποψη δύο σπουδαίων ιατρών, του Δρος Wodarg και του Δρος Yeadon, οι οποίοι επιμόνως ζητούν να σταματήσουν όλες οι μελέτες εμβολίων και καλούν τα πλήθη να συνυπογράψουν μια σχετική αίτηση! Τα συμπεράσματα είναι δικά σας, αγαπητοί μου φίλοι.

+ Ο πρ. Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόοσιος

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020