Ο Παναγιωτόπουλος, ο Καμμένος και τα βύσματα – Πήρε άδεια να παρακολουθήσει την ορκωμοσία του γιού του Διαμαρτυρία γονέων για άνιση μεταχείριση

Με τη λογική των διακρίσεων έναντι του απλού κόσμου που μπορεί να είναι και ψηφοφόροι του, φαίνεται ότι πορεύεται και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έδωσε άδεια στον πρώην υπουργό Πάνο Καμμένο να πάει να παρακολουθήσει την ορκωμοσία του γιου του, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού, την ώρα που είχε απαγορευθεί στους άλλους γονείς.

Ο Πάνος Καμμένος πήγε ως γονέας, χρησιμοποιώντας την ιδιότητά του ως πρώην υπουργού, αλλά λόγω κορονοϊού χρειάστηκε να πάρει άδεια από τον νυν υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Την κατάφωρη αδικία, κατήγγειλε στο Armyvoice.gr γονέας, στον οποίο απαγορεύθηκε να είναι παρών στην ορκωμοσία του παιδιού του, και στη συνέχεια έλαβε φωτογραφίες από την παρουσία Καμμένου που πήγε να παρακολουθήσει την ορκωμοσία του δικού του παιδιού.

Προφανώς οι δυο υπουργοί τοποθετούν εαυτούς υψηλότερα από τους άλλους…

Δείτε τι μας γράφει ο διαμαρτυρόμενος γονέας

Σας αποστέλλω το συγκεκριμένο email θέλοντας να εκφράσω το παράπονο μου ως γονέας σχετικά με την απαγόρευση εισόδου γονέων και συγγενών στην ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων στα κέντρα εκπαίδευσης την προηγούμενη Παρασκευή.
Για να μην παρεξηνηθούν τα παραπάνω να διευκρινίσω ότι ,εν μέσω κρίσης Civid 19 , και τα μέτρα που έχουν κηρυχθεί από την κυβέρνηση θεωρώ οτι η απόφαση να απαγορευθεί η είσοδος γονέων και συγγενών των στρατευσίμων ώστε να παρακολουθήσουν την ορκωμοσία των παιδιών τους είναι απολύτως ΣΩΣΤΗ.

Ομως χωρίς διακρίσεις.Και το γράφω αυτό διοτι στο κεντρο εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα ο πρώην ΥΠΕΘΑ Π Καμμένος παρακολούθησε κανονικά την ορκομωσία του γιού του ο οποίος υπήρετεί στο συγκεκριμένο κέντρο εκπαίδευσης.Δέν επετράπη η είσοδος σε κανέναν αλλο γονέα παρα μόνο στον πρώην ΥΠΕΘΑ.

Μπορεί καποιος να μας δώσει μια απάντηση σχετικά με τους λόγους που επετρεψαν στον Κο Π. Καμμένο να παρακολουθήσει την ορκομωσία του γιού του παρά την απαγόρευση εισόδου που ίσχυε για τους γονείς των υπόλοιπων στρατευσίμων ;;;;;