Ένοπλες Δυνάμεις: Νέος γύρος ΗΕΕ σε όλο το προσωπικό – Ζεστό χρήμα σε όσους εμπλέκονται σε μονάδες Covid-19 και όχι μόνο Λεπτομέρειες στο Armyvoice.gr

Βρέχει χρήμα στις Ένοπλες Δυνάμεις. Νέος γύρος ΗΕΕ για όλο το προσωπικό, λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Σημαντικό ποσό θα λάβει το προσωπικό που δίνει τη μάχη με τον κορονοϊό.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Armyvoice.gr το στρατιωτικό προσωπικό που εμπλέκεται σε μονάδες covid-19, ΜΕΘ, κλπ θα λάβει εφάπαξ αποζημίωση 15 ΗΕΕ, ενώ 10 ΗΕΕ θα λάβει και το πολιτικό προσωπικό που εμπλέκεται σε αυτές τις μονάδες.

Επιπλέον ποσά για να δοθεί ενίσχυση σε όλο το προσωπικό έχουν δοθεί από το υπουργείο Οικονομικών.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Armyvoice.gr το προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας που υπηρετεί σε μονάδες πρώτης γραμμής θα λάβει εκ νέου 8 ΗΕΕ και 5,5 ΗΕΕ το πολιτικό προσωπικό που υπηρετεί σε αυτές.

Το προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας που υπηρετεί στις υπόλοιπες Μονάδες θα λάβει 5 Ημέρες εκτός έδρας και 3,5 το πολιτικό προσωπικό.

Στο Στρατό Ξηράς φαίνεται ότι είναι και πάλι ριγμένοι, καθώς οι 5 ΗΕΕ που δόθηκαν τις τελευταίες ημέρεςσε όσους υπηρετούν στα σύνορα και 3 στις υπόλοιπες περιοχές, παρά το γεγονός ότι ορισμένοι βιάστηκαν να ευχαριστήσουν τον υπουργό εθνικής άμυνας και να καρπωθούν λίγη από την δόξα, δεν ήταν για αποκατάσταση της αδικίας, αλλά ουσιαστικά την επιτείνουν, αφού σε Πολεμική Αεροπορία και Πολεμικό Ναυτικό φαίνεται ότι δίνονται πολύ περισσότερα χρήματα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ 5 Ημέρες Εκτός Έδρας λαμβάνουν στον Στρατό Ξηράς όσοι υπηρετούν στα σύνορα και σε μονάδες πρώτης γραμμής, στην Πολεμική Αεροπορία αυτά τα χρήματα δίνονται σε όσους δεν είναι στις μονάδες πρώτης γραμμής.

Για δεύτερη φορά το ποσό που διατέθηκε για τον Στρατό Ξηράς, είναι δυσανάλογο με αυτό που διατέθηκε στην Πολεμική Αεροπορία.