ΣΣΕ κρούσματα καραντίνα Σχολή Ευελπίδων: Αυτός είναι ο νέος Διοικητής ΣΣΕ 2020 - Θα διαδεχθεί τον υποστράτηγο Χούπη ο οποίος ήδη τοποθετήθηκε στην Ρόδο   Πανελλήνιες 2019 Προκήρυξη στρατιωτικών σχολών 2019 - Όλες οι αλλαγές Σχολή Ευελπίδων

Σχολή Ευελπίδων – ΣΣΕ: Αυξημένα κρούσματα – Πληροφορίες ότι έρχεται καραντίνα – Ανάλογη εικόνα και στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών ΣΜΥ

Η εντατικοποίηση των ελέγχων σε όλη την Αττική έβγαλε λαυράκια σε χώρους όπου υπάρχουν μεγάλοι πληθυσμοί που έρχονται καθημερινά σε επαφή.

Σχολή Ευελπίδων: Αυξημένα κρούσματα κορονοϊού στη ΣΣΕ- Έρχεται καραντίνα

Ένας από αυτούς σύμφωνα με αποκλειστικές πληrοφορίες του Armyvoice.gr είναι και η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, όπου έχουν εντοπιστεί οκτώ με δέκα κρούσματα ανάμεσα σε μαθητές και προσωπικό.

Ο αριθμός προβληματίζει την ηγεσία αλλά και την επιτροπή των ειδικών του ΕΟΔΥ. Αν και απομονώθηκαν άμεσα όλα τα κρούσματα και έχει γίνει η ιχνηλάτιση των επαφών, υπάρχει προβληματισμός και μελετάται να επιβληθεί καραντίνα, προκειμένου να ανακοπεί η μεταδοτικότητα.

Ανάλογη εικόνα υπάρχει και στην ΣΜΥ στα Τρίκαλα, αν και εκεί ίσως είναι λίγο καλύτερη η εικόνα. Ωστόσο η αντιμετώπιση κι εκεί τείνει προς την επιβολή καραντίνας.

Οι αποφάσεις σύμφωνα με τις πληροφορίες του Armyvoice.gr αναμένεται να ληφθού το επόμενο 48ωρο και εάν οι ειδικοί του ΕΟΔΥ το θεωρήσουν σκόπιμο, τότε ενδέχεται να επιβληθεί καραντίνα σε μια ή και στις δυο στρατιωτικές σχολές.

Κορονοϊός: ΣΟΚ 667 νέα κρούσματα στην Ελλάδα σήμερα 20 Οκτωβρίου

Τα νέα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης ο ΕΟΔΥ

Σήμερα ανακοινώνουμε 667 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 88 συνδέονται με γνωστές συρροές και 45 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 26469, εκ των οποίων το 55.6% άνδρες.

3613 (13.6%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 10539 (39.8%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

87 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 ετών. 27 (31.0%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 93.1%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 260 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 8 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 528 θανάτους συνολικά στη χώρα. 199 (37.7%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 96.2% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.