Κορονοϊός: Κρούσμα στο ΓΕΕΘΑ - σε καραντίνα στελέχη Κορονοϊός: ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στο Κιλκίς από κρούσμα σε δομή προσφύγων Βρετανία κορονοϊός

Κορονοϊός: Κρούσμα στο ΓΕΕΘΑ βάζει σε σε καραντίνα στελέχη σε μια εποχή ιδιαίτερα δύσκολη, όπου το κλίμα με την Τουρκία είναι τεταμένο

Ένας αντισμήναρχος στο ΓΕΕΘΑ, ο οποίος υπηρετεί σε γραφείο στον 6ο όροφο του κτιρίου της οδού Μεσογείων βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό με αποτέλεσμα να έχουν μπει αρκετά στελέχη σε καραντίνα.

Το στέλεχος βρέθηκε θετικό το περασμένο Σάββατο και έκτοτε έχουν ξεκινήσει οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Πιο συγκεκριμένα όσοι έκαναν μαζί του υπηρεσία τις προηγούμενες ημέρες καθώς και το γραφείο του, βρίσκονται σε καραντίνα για 7 ημέρες. Σύμφωνα με τα πρωτόκολλα της διεύθυνσης υγειονομικού θα πρέπει να υποβληθούν σε τεστ προκειμένου να επιστρέψουν στην εργασία τους.

Το Armyvoice.gr μαθαίνει πάντως ότι κανένας τους δεν έχει παρουσιάσει συμπτώματα μέχρι στιγμής κι έτσι λογικά την Δευτέρα θα υποβληθούν σε νέο τεστ προκειμένου να επιστρέψουν.

Όσοι δεν επιθυμούν να υποβηθούν σε τεστ θα πρέπει να μείνουν σε καραντόνα για 14 ημέρες και εφόσον δεν εκδηλώσουν συμπτώματα θα μπορούν να επιστρέψουν.