Τσιόδρα Διάγγελμα Μητσοτάκη LIVE Νέα μέτρα για τον κορονοϊό Ομολογία Μητσοτάκη: Είχαμε έγγραφη συμφωνία με Γερμανία - Τουρκία Χωρικά ύδατα 12 μίλια: Η επέκταση άργησε 2 χρόνια σε Ιόνιο και Κρήτη Διάγγελμα Μητσοτάκη

Διάγγελμα Μητσοτάκη LIVE Νέα μέτρα για τον κορονοϊό ανακοινώνει ο πρωθυπουργός μετά τα απανωτά σοκ των τελευταίων ημερών με τον αριθμό των κρουσμάτων

Νέα μέτρα για την ανάσχεση του κορωνοϊού θα ανακοινώσει το απόγευμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Την απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 00:30 έως τις 05:00 στις «πορτοκαλί» περιοχές ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Εξαιρούνται όσοι εργάζονται τη νύχτα και τα περιστατικά έκτακτης ανάγκης. Καθολική θα είναι η χρήση μάσκας.

Ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε το προσωπικό του ΕΣΥ και τόνισε πως το δέυτερο κύμα του κορωνοϊού είναι ισχυρότερο «με όχημα την κοινωνική ζωή, με σύμμαχο τις καθημερινές συνήθειες».

«Οι επόμενοι μήνες θα είναι δύσκολοι. Δεν είναι επιλογή μου ένα γενικό lockdown», τόνισε.

Νέο σοκ από τον εξαιρετικά υψηλό αριθμό κρουσμάτων που ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ.

Λίγο νωρίτερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 882 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 99 συνδέονται με γνωστές συρροές και 52 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 28216, εκ των οποίων το 55.5% άνδρες.