Απεργία ΜΜΜ 15/10 Αναστέλλεται η στάση εργασίας σε τραμ και μετρό - Κανονικά θα κινούνται την Πέμπτη τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Στάση εργασίας σήμερα: Τι ώρα κλείνουν μετρό & Ηλεκτρικός - ΗΣΑΠ Στάση εργασίας ΗΣΑΠ την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου - Τι ώρες θα γίνει

Απεργία ΜΜΜ 15/10 Αναστέλλεται η στάση εργασίας σε τραμ και μετρό – Κανονικά θα κινούνται την Πέμπτη τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Απεργία ΜΜΜ 15/10 Αναστέλλεται η στάση εργασίας σε τραμ ΗΣΑΠ μετρό

Αναστέλλεται η αυριανή στάση εργασίας, από τις 14:00 το μεσημέρι έως τις 17:00 το απόγευμα, στις γραμμές 1, 2 και 3 του μετρό, καθώς και στο τραμ, η οποία είχε εξαγγελθεί για αύριο Πέμπτη, με αποφάσεις που έλαβαν το μεσημέρι της Τετάρτης τα σωματεία των εργαζομένων τους.

ΠΕΜΠΤΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Απεργία ΑΔΕΔΥ 15/10: Καθυστερήσεις λεωφορείων, τρόλεϊ – Κλειστό μετρό

Την ίδια απόφαση έλαβαν αργότερα και οι εργαζόμενοι στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο (γραμμή 1 μετρό).

Σε ό,τι αφορά τις μετακινήσεις με λεωφορεία και τρόλεϊ, τα σωματεία εργαζομένων σε ΟΑΣΑ και ΟΣΥ ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει απόφαση για προκήρυξη απεργίας, επομένως δεν θα συμμετάσχουν.

Ωστόσο, η ΟΣΜΕ (Ομοσπονδία Σωματείων Μεταφορών Ελλάδος) που αποτελεί δευτεροβάθμιο σωματείο, έχει προκηρύξει 24ωρη απεργία για αύριο και υπάρχει το ενδεχόμενο μεμονωμένοι εργαζόμενοι να προχωρήσουν σε απεργία χωρίς περαιτέρω ανακοίνωση.

Απεργία λεωφορείων 15 Οκτωβρίου: Αντιδρούν εργαζόμενοι της ΟΣΥ