Απεργία ΑΔΕΔΥ 15/10: Καθυστερήσεις λεωφορείων, τρόλεϊ - Κλειστό μετρό λεωφορείων 15 οκτωβρίου Απεργία Λεωφορεία Στάση εργασίας Μετρό την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου Απεργία ΜΜΜ 2 Οκτωβρίου Μετρό, Προαστιακός, Ηλεκτρικός, Τραμ Απεργία ΜΜΜ Πρωτομαγιά: Χωρίς Λεωφορεία - Ώρες μετρό - Τρόλεϊ 25η Μαρτίου 2019: Μετρό και Λεωφορεία ΟΑΣΑ - Πώς θα κινηθούν

Απεργία ΑΔΕΔΥ 15/10: Καθυστερήσεις λεωφορείων, τρόλεϊ του ΟΑΣΑ Πολλοί οδηγοί συμεμτέχουν στην κινητοποίηση – Κλειστό μετρό στο Πενεπιστήμιο

Καθυστερήσεις παρατηρούνται σήμερα στα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων και τρόλεϊ στην Αθήνα καθώς πολλοί οδηγοί συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ.

Απεργία ΑΔΕΔΥ 15/10: Καθυστερήσεις λεωφορείων, τρόλεϊ

Από νωρίς το πρωί, παρατηρούνται καθυστερήσεις σε λεωφορεία και τρόλεϊ του ΟΑΣΑ καθώς πολλοί οδηγοί συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ, με αποτέλεσμα ο εν ενεργεία στόλος να είναι μειωμένος.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με τις καθυστερήσεις εντοπίζεται στα τρόλεϊ σύμφωνα με πηγές του ΟΑΣΑ που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Υπενθυμίζεται ότι τα σωματεία εργαζομένων σε ΟΑΣΑ και ΟΣΥ αποφάσισαν να μη λάβουν μέρος στην απεργία της ΑΔΕΔΥ, ωστόσο μεμονωμένοι εργαζόμενοι συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία που προκηρύχθηκε από την Ομοσπονδία Σωματείων Μεταφορών Ελλάδος.

Απεργία 15 Οκτωβρίου: Στάση εργασίας σε Μετρό ΗΣΑΠ Ηλεκτρικό Τραμ
Απεργία ΑΔΕΔΥ 15/10: Καθυστερήσεις λεωφορείων

Κλειστό το μετρό στο «Πανεπιστήμιο»

Με εντολή της Αστυνομίας έκλεισε νωρίτερα ο σταθμός του μετρό «Πανεπιστήμιο». Στο πλαίσιο αυτό, οι συρμοί του μετρό θα διέρχονται κανονικά. Παρά ταύτα, δεν θα πραγματοποιούνται στάσεις στον συγκεκριμένο σταθμό.

Σημειώνεται ότι στις 10:00 ξεκίνησε συλλαλητήριο στα Προπύλαια Αθηνών στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας για σήμερα (15/10) που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ. Στην απεργία συμμετέχει ο Δημόσιος Τομέας με ανάλογες κινητοποιήσεις από νοσοκομειακούς γιατρούς και εκπαιδευτικούς.