Στρατός Ξηράς: Η λογική σταμάτησε στην 7η ΤΑΞ στον Προβατώνα – Έμειναν χωρίς νερό, από γνωστό πρόβλημα που όμως κανείς δεν φρόντισε να επιλύσει

Ένα από τα πλέον ενοχλητικά «μότο» για τις Ένοπλες Δυνάμεις είναι αυτό που λέγεται ευρέως ότι «εκεί που σταματάει η λογική αρχίζει ο Στρατός».

Εμείς θα διαφωνήσουμε, γιατί ο Στρατός Ξηράς έχει αποδείξει ειδικά τα τελευταία χρόνια ότι έχει αλλάξει. Ωστόσο φαίνεται ότι υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιοι κόπτονται να το επιβεβαιώσουν.

Όπως μας πληροφορούν στελέχη από τον Έβρο, στην 7η ΤΑΞ στον Προβατώνα υπάρχει διακοπή υδροδότησης από το πρωί λόγω βλάβης.

Όμως μας πληροφορούν ότι για το πρόβλημα τα στελέχη είχαν ενημερώσει την διοίκηση έγκαιρα, χωρίς όμως να διαπιστώσουν από την πλευρά της κατάλληλες ενέργειες.

Έτσι είναι από τις 7 το πρωί χωρίς νερό και καλούνται με λιγοστά μέσα εν μέσω κορονοϊού και επιφυλαξής να αντιμετωπίσουν ένα ακόμα πρόβλημα.

Η αδιαφορία της διοίκησης σε τέτοια θέματα που έχουν άμεση επίπτωση στο προσωπικό είναι τουλάχιστον κατακριτέρα.

Ελπίζουμε να ασχοληθεί το ΓΕΣ με το θέμα και να μην «κουκουλωθεί». Είναι κρίμα ο Στρατός Ξηράς να ασχολείται με το ποιος διέρρευσε το πρόβλημα και όχι με το ίδιο το πρόβλημα.