ΗΕΕ Στρατός Ξηράς: Παρολίγον τραγωδία στρατιώτης τραυμάτισε 2 στρατιώτες Κορονοϊός: αξιωματικός θετικός στο στρατηγείο της 98 ΑΔΤΕ Στρατός Ξηράς: Καλεί στρατιώτες για κατάταξη 2020 Ε/ΕΣΣΟ - Ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού - Πού πρέπει να παρουσιαστούν 71 Ταξιαρχία: Υπολοχαγός τραυματίστηκε με το υπηρεσιακό του όπλο ΕΜΘ ΓΕΣ ΠΟΕΣ ΗΕΕ λεωφορεία ΟΒΑ Στρατός Ξηράς: Αυτοί είναι οι 355 που καλούνται Άδειες στρατιωτών: Πόσες μέρες παίρνουν και πότε Στρατός Ξηράς μεταθέσεις συνταγματαρχών Στρατηγός ζήτησε ΤΑΜΣ ουλαμού εν μέσω Covid-19
eurokinissi

Στρατός Ξηράς: Παρολίγον τραγωδία στρατιώτης έπαιζε με το όπλο του και τραυμάτισε 2 στρατιώτες με τη σφαίρα που βρέθηκε στη θαλάμη

Στρατός Ξηράς: Στρατιώτης φέρεται να τραυμάτισε δυο άλλους οπλίτες σε στρατόπεδο στην Αττική. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά το άγημα σημαίας.

Οι στρατιώτες που συμμετείχαν σε αυτό, φέρονται να έπαιζαν με το όπλο εντός του στρατοπέδου, πλην όμως από άγνωστο λόγο υπήρχε σφαίρα στην θαλάμη. Το όπλο εκπυρσοκρότησε και το παιχνίδι πνίγηκε στο αίμα.

Ευτυχώς οι δυο στρατιώτες τραυματίστηκαν ελαφρά ο ένας στην γάμπα και ο άλλος χαμηλά στο πόδι με αποτέλεσμα να διακομισθούν άμεσα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν διατρέχουν κίνδυνο.

Στρατός Ξηράς: Παρολίγον τραγωδία στρατιώτης τραυμάτισε 2 στρατιώτες Η ανακοίνωση του ΓΕΣ

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, τις πρωινές ώρες της Τρίτης 1 Σεπτεμβρίου 2020, οι Στρατιώτες Ι.Κ. και Χ.Π. οι οποίοι υπηρετούν σε Μονάδα της Αττικής, τραυματίστηκαν ελαφρά στα κάτω άκρα, συνεπεία εκπυρσοκρότησης τυφεκίου, εντός στρατοπέδου.

Οι Οπλίτες Θητείας διακομίστηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (401 ΓΣΝΑ) για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται αρμοδίως.

Συνταγματάρχης (ΠΖ) Αλέξανδρος Μούντζιος
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ

Covid19: Έχει ατομική ευθύνη ο ΥΕΘΑ ή ...YOLO; click