Στρατηγός Κωσταράκος: Προεκλογική παρέμβαση για την Εθνική Άμυνα

Κωσταράκος: Συγχαίρει αεροπόρους – Ποιους «καρφώνει» και γιατί – Η αινιγματική του δήλωση για τις καθυστερήσεις στην υποστήριξη των Mirage

Στην αποκάλυψη ότι υπήρχαν ορισμένοι που καθυστερούσαν την υλοποίηση της συμφωνίας υποστήριξης των Mirage 2000 και Mirage 2000-5 της Πολεμικής Αεροπορίας, προβαίνει εμμέσως πλην σαφώς ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωσταράκος. 

Σε ανάρτησή του στο Facebook αφήνει να εννοηθεί ότι η δεκάμηνη καθυστέρηση υπογραφής της συμφωνίας που είχε εγκριθεί από την Βουλή, καθόλου τυχαία δεν ήταν.

Το ποιοι την εμπόδιζαν όμως δεν τους κατνομάζει, αν και γενικώς στην Πολεμική Αεροπορία οι συζητήσεις και οι φήμες οργιάζουν.

Δείτε τι έγραψε ο στρατηγός Κωσταράκος:

«Συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν για την υλοποίηση της συμφωνίας υποστήριξης των αεροσκαφών Mirage 2000 και Mirage 2000/-5, παρ´ολη την δεκάμηνη απαράδεκτη καθυστέρηση, από τη στιγμή που εγκρίθηκε από την ηγεσία του ΥΠΕΘΑ και κυρίως από τη Βουλή των Ελλήνων.

Εύχομαι μέσα στις επόμενες μέρες να δούμε το σύνολο των Mirage να κυριαρχούν στους Ελληνικούς ουρανούς με τις ξεχωριστές τους δυνατότητες, όπως έκαναν πάντα. Η απουσία τους ήταν αισθητή.

Εξ άλλου επιχειρούν και συνδυάζονται υπέροχα με τα αφη Rafale που περιμένουμε»