ΔΟΥ Αττικής: Μόνο με ραντεβού η εξυπηρέτηση των πολιτών120 δόσεις: Σήμερα η πλατφόρμα για ρύθμιση χρεών - Η διαδικασία

Μόνο με ραντεβού η εξυπηρέτηση των πολιτών από τις ΔΟΥ της Αττικής, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΑΔΕ, λόγω των μέτρων κατά του κορονοϊού

Μόνο κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού η εξυπηρέτηση του κοινού στις υπηρεσίες της ΑΑΔΕ εντός Αττικής.

Τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

Στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, και με γνώμονα την προστασία της υγείας των πολιτών και των εργαζομένων στις υπηρεσίες της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, ανακοινώνεται ότι, έως τις 4 Οκτωβρίου 2020, η εξυπηρέτηση του κοινού στις υπηρεσίες της ΑΑΔΕ εντός Αττικής γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις και κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού.

Για τον σκοπό αυτό, ο προγραμματισμός των επισκέψεων παρατείνεται έως και τις 16:00, για όσες υπηρεσίες (Κεντρική Υπηρεσία, ΔΟΥ, Τελωνεία και Υπηρεσίες Γενικού Χημείου του Κράτους) είχαν προκαθορισμένο ωράριο εξυπηρέτησης κοινού μέχρι και τις 15:00.

myBusinessSupport Επιστρεπτέα προκαταβολή: Σήμερα οι πρώτες 9.000 πληρωμές Φορολογικό σαφάρι ΑΑΔΕ: Ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο με τις δυο νέες αποφάσεις που δημοσιεύτηκαν στο ΦΕΚ -
ΔΟΥ Αττικής: Μόνο με ραντεβού η εξυπηρέτηση των πολιτών

Με σκοπό την προστασία της υγείας του συναλλακτικού κοινού, κάθε υπηρεσία πρέπει, κατά την είσοδο των πολιτών στο κτίριο, να τηρεί στοιχεία επικοινωνίας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση) των πολιτών, που εξυπηρετούνται κατόπιν ραντεβού, προκειμένου να είναι δυνατόν να ενημερωθεί ο πολίτης σε περίπτωση ανάγκης (π.χ. διαπίστωσης κρούσματος στην υπηρεσία, που επισκέφτηκε, αλλαγή της ώρας ραντεβού κ.α.).

Οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις και τα τηλέφωνα επικοινωνίας των υπηρεσιών της ΑΑΔΕ στην Αττική  (δημοσιευμένα στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ)