Εθνική Φρουρά: Το Κυπριακό Ναυτικό απέκτησε υποναύαρχο

Το Κυπριακό Ναυτικό απέκτησε υποναύαρχο – Ο Αρχηγός ΓΕΕΦ του φόρεσε τις επωμίδες σε τελετή  προαγωγής των Αξιωματικών στην Εθνική Φρουρά

Εθνική Φρουρά: Μια σημαντική είδηση κρύβει η ανακοίνωση για τις προαγωγές Κυπρίων αξιωματικών στο Βαθμό του Υποναύαρχου, Ταξίαρχου και Συνταγματάρχη, που έγιναν στις 7 Αυγούστου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «Κατά την τελετή απονεμήθηκαν στους προαχθέντες Αξιωματικούς τα διακριτικά του επόμενου βαθμού προαγωγής τους από τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη».

Εθνική Φρουρά: Το Κυπριακό Ναυτικό απέκτησε υποναύαρχο

Σε μια από τις φωτογραφίες απεικονίζεται ο διοικητής του Κυπριακού Ναυτικού Χ. Χαραλάμπους να προάγεται σε υποναύαρχο. Ο υποναύαρχος Χ. Χαραλάμπους του ΠΝ παρέλαβε την διοίκηση του Κυπριακού Ναυτικού ως πλοίαρχος, στη συνέχεια προήχθη σε αρχιπλοίαρχο και τώρα σε υποναύαρχο.

Δείτε τον υποναύαρχο πλέον Χ. Χαραλάμπους ΠΝ να απευθύνει χαιρετισμό την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019, όταν το Ελληνικό Ινστιτούτο Ναυτικής Ιστορίας ΕΛΙΝΙΣ διοργάνωσε την πρώτη προβολή του ιστορικού ντοκιμαντέρ με τίτλο: “Η Γέννηση του Κυπριακού Ναυτικού. 1964 – 1966”.

Συγκινητικός και θερμός ο χαιρετισμός του προς το εξαιρετικό ακροατήριο και ιδίως προς τους επίσης παρόντες στην εκδήλωση βετεράνους εκείνης της σημαντικής ιστορικής περιόδου.