Κρέτσος κατά Στεφανή - ΕΑΑΣ για τη συμμετοχή στο Γράμμο

Κρέτσος ΣΥΡΙΖΑ κατά Στεφανή – ΕΑΑΣ για τη συμμετοχή στο Γράμμο – Γιατί οι γιορτές μίσους δεν εντάσσονται στις εκδηλώσεις του ελληνικού Στρατού;

Την συμμετοχή για πρώτη φορά μέλους της κυβέρνησης και συγκεκριμένα του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή στη γιορτή μίσους στον Γράμμο που διοργανώνει κάθε χρόνο η Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού, σχολιάζει με ανάρτησή του στο twitter ο πρώην υφ. Ψηφιακής Πολιτικής Λευτέρης Κρέτσος.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε το Armyvoice.gr αυτό προκύπτει από σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ένωση των απόστρατων ο κ. Στεφανής δεν θα συμμετάσχει ιδιωτικά στην γιορτή μίσους, αλλά ως μέλος της κυβέρνησης θα εκπροσωπήσει τον ίδιο τον πρωθυπουργό!

Δηκτικό το σχόλιο που ανάρτησε ο κ. Κρέτσος για το γεγονός, στο οποίο αναρωτιέται γιατί οι γιορτές μίσους δεν εντάσσονται επίσημα στις εκδηλώσεις του Ελληνικού Στρατού. Ο κ. Κρέτσος συνοδεύει την ανάρτηση με εικόνα από την σχετική ανακοίνωση της ένωσης των απόστρατων που επιβεβαιώνει την καταγγελία του:

«Γιατί οι εκδηλώσεις της ΕΑΑΣ δεν εντάσσονται στο επίσημο πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Ελλ. Στρατού; Γιατί για πρώτη φορά ένας Υφυπ. Εθνικής Άμυνας συμμετέχει στη γιορτή μίσους της ΕΑΑΣ εκπροσωπωντας τον ίδιο τον ΠΘ; Έχει ακούσει ο ΠΘ τι λένε κάθε χρόνο σε αυτές τις εκδηλώσεις;».