ανασχηματισμός Ποια ΜΜΕ πήραν €20 εκ. από την κυβέρνηση για τον Κορονοϊό Πέτσας: Καμία διαφορετική κινητικότητα στον Έβρο : Παρατείνονται τα περιοριστικά μέτρα μέχρι τις 4 Μαΐου 13033 Κωδικοί μετακίνησης Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τι αλλάζουν στο 13033 Πέτσας: Ξέρουμε να προστατεύουμε τα εθνικά μας συμφέροντα Δεν μπορεί το ΝΑΤΟ να είναι αδιάφορο στην παραβατικότητα της Τουρκίας, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας στην ενημέρωση των συντακτών

Ανασχηματισμός: Ποιοι μπαίνουν στην κυβέρνηση – Η ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα

Περιορισμένης έκτασης ο ανασχηματισμός: Περιορίστηκε μόνο στο να συμπληρώσει τα κενά στην κυβέρνηση, ενώ δυο υφυπουργοί γίνονται αναπληρωτές υπουργοί.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον κ. Πέτσα, ο Πρωθυπουργός αποφάσισε:

  • – Την αναβάθμιση του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Θεόδωρου Σκυλακάκη, σε Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, αρμόδιο για τη Δημοσιονομική Πολιτική.
  • – Την αναβάθμιση του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκου Παπαθανάση, σε Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιο για τις Ιδιωτικές Επενδύσεις και τις Συμπράξεις του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα.
  • – Την τοποθέτηση του κ. Παναγιώτη Τσακλόγου στη θέση του Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδιου για τα θέματα Κοινωνικής Ασφάλισης.
  • – Την τοποθέτηση της κας Ζωής Ράπτη, βουλευτή Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών, σε θέση Υφυπουργού Υγείας, αρμόδιας για θέματα Ψυχικής Υγείας.
  • – Την τοποθέτηση του κ. Νικόλαου Ταγαρά, βουλευτή Κορινθίας, στη θέση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αρμόδιου για θέματα Προστασίας του Περιβάλλοντος.

Σημαντικές αλλαγές στους Γενικούς Γραμματείς