Όταν η ΝΔ επέκρινε τον Πάνο Καμμένο για τις βόλτες με ελικόπτερο – Η υποκρισία βασιλεύει σήμερα που κάνει βόλτες με τα ίδια ελικόπτερα ο Κ. Μητσοτάκης

Σάλο και επικρίσεις (σσ δικαίως κατά την άποψη του Armyvoice.gr ) είχε προκαλέσει το 2018 η selfie του Πάνου Καμμένου με στρατιωτικό ελικόπτερο από μια βραχονησίδα όπου είχε πάει μάλλον για βουτιές, καθώς όπως είναι γνωστό ο πρώην υπουργός λατρεύει τις καταδύσεις και την καλή παρέα.

«Γενέες 14» τον πέρασε η τότε αντιπολίτευση της Νέας Δημοκρατίας ο πρόεδρος της οποίας σήμερα ως πρωθυπουργός της χώρας κάνει επίσης διακοπές με στρατιωτικά ελικόπτερα, την ώρα που στο Αιγαίο οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι σε συναγερμό και σίγουρα δεν περισσεύει ελικόπτερο για βόλτες.

Ας θυμηθούμε όμως την αντίδραση της ΝΔ ως αντιπολίτευσης για να γίνει κατανοητή η υποκρισία και διλγωσσία σ εόλο της το μεγαλείο:

ΝΔ: Ο Καμμένος φωτογραφίζεται με ελικόπτερα του στρατού, σαν να είναι δικά του

Η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας την εν λόγω ανάρτηση, επέκρινε την κυβέρνηση αλλά και προσωπικά τον Πάνο Καμμένο.

«Η σκοπιανή κυβέρνηση είναι έτοιμη να ενσωματώσει στο Σύνταγμα της τη δήθεν μακεδονική εθνότητα και γλώσσα και ο Πάνος Καμμένος κόβει βόλτες και φωτογραφίζεται με τα ελικόπτερα του ελληνικού στρατού λες και είναι δικά του», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. «Με αυτήν την κυβέρνηση, ακόμη και η λέξη ντροπή έχει χάσει πια το νόημα της», κατέληξε η ανακοίνωση της ΝΔ.

Η απάντηση Καμμένου καρφώνει τις βόλτες της οικογένειας Μητσοτάκη με ιδιοωτικά ελικόπτερα γνωστών εταιριών…