Άστραψε και βρόντηξε ο στρατηγός Κωσταράκος: Εθνικό όπλο είναι το ΑΟΡ όχι κάποιο εισαγόμενο, διαμηνύει σε κάθε κατεύθυνση

Ένθερμος υποστηρικτής της ελληνικής προσπάθειας θα αποκτήσει εθνικό όπλο, ο στρατηγός Κωσταράκος. Με αφορμή την παρουσίαση του ελληνικου τυφεκίου ΑΟΡ στο ΓΕΣ, κάνει ένα θετικό σχόλιο για τις ελληνικές προσπάθειες και στέλνει μηνύματα σε όσους επιχειρούν να «ελληνοποιήσουν» άλλα τυφέκια ότι ο εθνικός εορτασμός για την επανάσταση του 1821 πρέπει να γίνει με ελληνικό εθνικό όπλο και όχι με εισαγόμενο που θα παρουσιάζεται ως εθνικό.

Δείτε το σχόλιο που έγραψε στο Facebook:

Συνέχεια για το «εθνικό τυφέκιο» ΑΟΡ. Παρουσίαση χθες στο ΓΕΣ του Εθνικού Τυφεκίου. Με τη σχεδιαστική του απεικόνιση το ΑΟΡ αποκτά πλέον μορφή και ταυτότητα.

Οι τεχνικές του προδιαγραφές, τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, οι δυνατότητες του αλλά και το χαμηλό κόστος κατασκευής του, είναι εντυπωσιακά. Ελληνικά χέρια και ελληνικές θέσεις εργασίας.

Ελπίζω ότι οι αρμόδιοι θα αντιληφθούν την τεράστια σημασία που έχει για τις ΕΔ αλλά και τη χώρα, καθώς και την ανάπτυξη που προσπαθούμε να πετύχουμε για την οικονομική ανάταση της Ελλαδος.

Με έγκαιρη λήψη αποφάσεων από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία και σκληρή δουλειά των κατασκευαστών, θα μπορέσουμε να δούμε ένα πρώτο Λόχο Ελλήνων Στρατιωτών εξοπλισμένων με το «εθνικό τυφέκιό»- το δικό μας «εθνικό όπλο» και όχι κάποιο εισαγόμενο που θα παρουσιάζεται σαν τέτοιο-

να συμμετέχει στον εορτασμό για τα 200 χρόνια της Επανάστασης του 1821, κι αυτό θα είναι ένας ελάχιστος φόρος τιμής στους ήρωες της Εθνικής Παλιγγενεσίας.

«Οι ΗΠΑ μπορούν να ανατρέψουν τα σχέδια Ερντογάν»