ΣΣΑΣ: Φημολογία για κρούσμα κορονοϊού που σχετίζεται με υποψήφιο Σπουδαστή, ο οποίος περνά προκαταρκτικές εξετάσεις – Τι λένε πηγές του ΓΕΕΘΑ

Την ανησυχία τους για ενδεχόμενο κρούσμα κορονοϊού στην ΣΣΑΣ στην Θεσσαλονίκη μας μετέφεραν γονείς υποψηφίων, οι οποίοι απευθύνθηκαν στο Armyvoice.gr καλώντας μας να το διασταυρώσουμε.

Σύμφωνα με όσα μας είπαν, υπάρχει έντονη φημολογία ότι ένας γονέας υποψηφίου ο οποίος περνάει προκαταρκτικές εξετάσεις στην ΣΣΑΣ, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και μάλιστα, όπως υποστηρίζουν, η σχετική ειδοποίηση ήρθε στην σχολή με κάποιο περιπολικό, το οποίο το είδαν να παρκάρει μπροστά από την πύλη της σχολής.

Οι φήμες άρχισαν να φουντώνουν και μέχρι τις 3 περίπου το μεσημέρι δεν είχε υπάρξει καμία επίσημη ενημέρωση σε όσους βρίσκονταν εκεί από την πλευρά της ΣΣΑΣ.

Μεταφέραμε στις 3 το μεσημέρι τις ανησυχίες του κόσμου στο γραφείο Τύπου του ΓΕΕΘΑ και μέχρι στιγμής, παρά το γεγονός ότι δήλωσαν πως θα μας ενημερώσουν, δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ενημέρωση.

Σύμφωνα με πηγές από το ΓΕΕΘΑ που δεν θέλουν να κατονομαστούν, επιβεβαιώνεται ότι υπήρξε φήμη για πατέρα που συνόδευσε το παιδί του έως την πύλη ότι έχει κορονοϊό.

Ωστόσο όπως μας επισημαίνουν ο πατέρας δεν πέρασε εντός της Σχολής και δεν είναι γνωστό για τον γιό εάν έχει ή όχι εκτεθεί στον ιό, καθώς είναι υποψήφιος και δεν είναι μαθητής ώστε να υποβληθεί σε σχετικές εξετάσεις.

Μας επεσήμαναν πάντως ότι η ΣΣΑΣ τηρεί τα προληπτικά μέτρα για τον κορονοϊό.