ΣΣΑΣ: Με μάσκα όλοι οι υποψήφιοι σήμερα λόγω φόβου για covid-19 μετά το περιστατικό με γονέα υποψήφιου σπουδαστή που διαγνώσθηκε ως κρούσμα

Με μάσκα  εμφανίστηκαν σύμφωνα με πληροφορίες οι υποψήφιοι σπουδαστές που περνούν εξετάσεις σήμερα στην ΣΣΑΣ, μετά το περιστατικό με κρούσμα κορονοϊού σε γονέα υποψήφιου, που αποκάλυψε το Armyvoice.gr.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκεντρώσαμε και χωρίς το ΓΕΕΘΑ να έχει ακόμα τοποθετηθεί επίσημα οούτε να έχει σνημερώσει επίσημα τους γονείς και τους υποψήφιους, υπήρξε περίπτωση υποψήφιου, του οποίου ο γονέας καταγράφηκε ως κρούσμα covid-19.

Πιο συγκεκριμένα ο νεαρός υποψήφιος έδωσε γραπτές εξετάσεις στην ΣΣΑΣ την Δευτέρα και συνέχισε με τις υπόλοιπες εξετάσεις την Τρίτη, οπότε και η οικογένεια έμαθε ότι ο πατέρας ήταν ένα από τα κρούσματα με κορονοϊό που καταγράφηκαν στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πηγές από το ΓΕΕΘΑ που όμως δεν είναι επίσημες, ο ΕΟΔΥ έκρινε ότι εφόσον τηρούνται τα μέτρα για τον κορονοϊό στην ΣΣΑΣ δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, ούτε έχει διαγνωσθεί ο υποψήφιος ως κρούσμα. Μάλλον θα πρέπει να συνηθίσουμε να ζούμε με τέτοιες περιπτώσεις, καθώς είναι προφανές ότι μπορεί να συμβεί στον καθένα μας και δεν συντρέχει λόγος πανικού.

ΣΣΑΣ: Με μάσκα όλοι οι υποψήφιοι σήμερα λόγω φόβου για covid-19

Ωστόσο μαθαίνουμε ότι σήμερα όσοι υποψήφιοι ήταν πιο «χαλαροί» στην χρήση μάσκας, σήμερα τηρούν τα προβλεπόμενα για την δημόσια υγεία. Από την πλευρά του προσωπικού, η χρήση προστατευτικής μάσκας και γαντιών είναι υποχρεωτική για όσους έρχονται σε επαφή με τους υποψήφιους.

 

 

«Οι ΗΠΑ μπορούν να ανατρέψουν τα σχέδια Ερντογάν»