Πτέραρχος Χριστοδούλου: Δάσκαλε πού δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις – Έξι μήνες μετά την αποστραττεία του συμβουλεύει άλλους να σιωπούν

Φάουλ από τον επίτιμο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ πτέραρχο Χριστοδούλου! Τον Αρχηγό που το διάστημα της ηγεσίας του πέραν του ότι πήγε -τουλάχιστον επικοινωνιακά- τις Ένοπλες Δυνάμεις πολλά χρόνια πίσω, δεν είδαμε να σηκώνει ούτε μια φορά το ανάστημά του με δηλώσεις στα ελληνοτουρικά.

Έξι μήνες μετά την αποστρατεία του, σπάει τη σιωπή του και στρέφεται εναντίον του σημερινού αρχηγού ΓΕΕΘΑ.

Ακόμα κι αν εμείς έχουμε ασκήσει σκληρή κριτική στις δηλώσεις του στρατηγού Φλώρου, έχουμε να παρατηρήσουμε ότι ένας πρώην ΑΓΕΕΘΑ δεν κατηγορεί ποτέ δημοσίως τους επόμενους απ αυτόν και την κυβέρνηση για τόσο σοβαρά εθνικά θέματα. Εαν πραγματικά ανησυχεί στέλνει προσωπική επιστολή στον Πρωθυπουργό με κοινοποίηση σε υπουργό Εθνικής Άμυνας και Αρχηγό ΓΕΕΘΑ ή ζητά συνάντηση.

Ανντί αυτού ο πτέραρχος Χριστοδούλου δημοσιεύει τις απόψεις του στην ιστοσελίδα «ανοιχτό παράθυρο» ευλογώντας τα «γένια του» ότι  τα 43 χρόνια της στρατιωτικής του ζωής είχε να αντιμετωπίσει έναν ορκισμένο εχθρό κυρίως στο Αιγαίο και να τον γνωρίσει στην πράξη όσο λίγοι από το 1974 και μετά υπηρετώντας σε Μοίρες αναχαίτισης για πολλά χρόνια.

Αν και ο όρος «πολλά χρόνια» είναι σχετικός, θα ήταν ενδιαφέρον να γνωρίζουμε εάν σε αυτά τα χρόνια περιλαμβάνει και τα χρόνια που ήταν στο Σμήνος Μετεκπαίδευσης ΣΜΕΤ.

Τις απόψεις του με τίτλο «Κρείττον το σιγάν του λαλείν», μπορείτε να τις διαβάσετε στην ΠΗΓΗ

 

«Οι ΗΠΑ μπορούν να ανατρέψουν τα σχέδια Ερντογάν»

Προηγούμενο άρθροΚοινωνικός Τουρισμός 2020: ΕΔΩ θα δείτε τα αποτελέσματα
Επόμενο άρθροΚορονοϊός: 13 κρούσματα σε ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ
Γεννήθηκε στον Πειραιά και μεγάλωσε στο Άργος. Εργάστηκε πάνω από 20 χρόνια ως δημοσιογράφος κυρίως σε εφημερίδες, καλύπτοντας το στρατιωτικό ρεπορτάζ. Έχει καλύψει ειδησεογραφικά τον πόλεμο στην Σομαλία, την κρίση στην Ουκρανία και την κρίση στα Σκόπια με την απόσχιση από την Γιουγκοσλαβία. Το 2015 -2016 ήταν βασικός συντάκτης στο onalert.gr. Από τον Σεπτέμβριο του 2017 δημιούργησε το Armyvoice.gr. Είναι ενεργό μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 1998. Εκλέχθηκε δυο φορές εκπρόσωπος των συντακτών του Εθνους στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Δημοσιογραφία. Στα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα Social Media ως περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από το χάος και την πολυπλοκότητα. Έχει επίσης ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Λειψών, για την έμπρακτη υποστήριξή της στην ακριτική Ελλάδα. Είναι επίσης μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Ιστορίας (ΕΛ.Ι.Ν.ΙΣ).