Παραίτηση συνδικαλιστή: Η ΠΟΜΕΝΣ ΔΕΝ καταδικάζει τις μεθοδεύσεις εσπελ πομενσ Επιστολή βόμβα για τους συνδικαλιστές στο γραφείο του ΥΕΘΑ ΠΟΜΕΝΣ: Οι συνδικαλιστές του ΥΕΘΑ θέλουν ρόλο «Με αρετή και Τόλμη» Covid-19: Ο ΥΕΘΑ Παναγιωτόπουλος αγκαλιά με συνδικαλιστές! Ποια μέτρα προσπαθεί να μας πείσει η κυβέρνηση ότι πρέπει να εφαρμόζουμε;

ΠΟΜΕΝΣ: Οι συνδικαλιστές του ΥΕΘΑ θέλουν ρόλο στην εκπομπή των Ενόπλων Δυνάμεων «Με αρετή και Τόλμη», αποκαλύπτει κυριακάτικο δημοσίευμα

ΠΟΜΕΝΣ: Οι συνδικαλιστές του ΥΕΘΑ θέλουν ρόλο 

Μετά τις αγκαλίτσες με το Νίκο Παναγιωτόπουλο εν μέσω κορονοϊού, ξεθάρρεψαν και θέλουν τώρα και τηλεοπτικό χρόνο στην εκπομπή των Ενόπλων Δυνάμεων, «Με Αρετή και Τόλμη» οι συνδικαλιστές που υπηρετούν στο γραφείο του ΥΕΘΑ Νίκου Παναγιωτόπουλου.

Αυτό αποκαλύπτει σήμερα με δημοσίευμά της η εφημερίδα «Πρώτο θέμα».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα,οι συνδικαλιστές της ΠΟΜΕΝΣ έχουν στείλει δυο επιστολές στον άμεσο προϊστάμενό τους υπουργό εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο μέσω των οποίων του ζητούν την «ολιγόλεπτη συμμετοχή» της Ομοσπονδίας στην εκπομπή «Με αρετή και Τόλμη».

Είναι τόσο πρωτοποριακή η σκέψη τους, που η εφημερίδα Πρώτο θέμα σημειώνει ότι δεν βρίσκει καθόλου άσχημη την ιδέα μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης να δούμε συνδικαλιστή να παρουσιάζει τηλεοπτικό πρόγραμμα Ενόπλων Δυνάμεων.

Άλλωστε είναι αυτό που σίγουρα λείπει για να συμπληρώσει το λαϊκό προφίλ του υπουργού Εθνικής Άμυνας, ο οποίος ένα χρόνο τώρα δεν έχει καταφέρει να φέρει στη Βουλή ένα νομοσχέδιο που να επιλύει προβλήματα του προσωπικού και όπως όλα δείχνουν θα περάσει τη μισή κυβερνητική θητεία χωρίς να προσφέρει κάτι στο προσωπικό, αλλά με τους συνδικαλιστές να υπηρετούν στο στρατιωτικό του γραφείο και να τον συμβουλεύουν. 

Θα βγαίνουν οι συνδικαλιστές του στην κρατική τηλεόραση και θα δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα… Πέρα από τη θυμηδία που προκαλεί αρχικά η εικόνα αυτή, μήπως να το σκεφτεί σοβαρά ο ΥΕΘΑ; Είναι μεγάλη η υπηρεσία μπορούν να του προσφέρουν ως μέλη του στρατιωτικού του γραφείου…..