ΕΑΑΣ - Γράμμος: Οταν ο Αλ. Στεφανής «υποκαθιστά»τον πρωθυπουργό Ο Στεφανής συνάντησε την δήμαρχο Πεντέλης για το προσφυγικό Σώμα Υπαξιωματικών: Αλλάζει στάση η ΠΟΜΕΝΣ - Στηρίζει Στεφανή

Πολεμικό Μουσείο: Ο Αλκιβιάδης Στεφανής αναγκάστηκε να υπογράψει τον προϋπολογισμό του 2020 χωρίς να έχει παραιτηθεί το ΔΣ που δεν του αρέσει

Τελικά αναγκάστηκε να υπογράψει τον προϋπολογισμό 2020 του Πολεμικού Μουσείου ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, ο οποίος με τις καθυστερήσεις προσπαθούσε να εξωθήσει το ΔΣ του Μουσείου σε παραίτηση.

Τι κι αν το Πολεμικό Μουσείο είχε φθάσει σε σημείο να μην μπορεί να πληρώσει ρεύμα, φυσικό αέριο, κάμερες ασφαλείας, κλπ. Σημασία προφανώς είχε να ασκηθεί πίεση στο ΔΣ να παραιτηθεί. Βεβαίως κάτι τέτοιο δεν έγινε και τελικά τέλος Ιουλίου ο υφυπουργός αναγκάστηκε να υπογράψει τον προϋπολογισμό του 2020.

Έτσι για την ιστορία, το Πολεμικό Μουσείο την τελευταία πενταετία με πρόεδρο του ΔΣ τον Αντιναύαρχο ε.α. Αθανάσιο Παναγόπουλο, έχει πραγματοποιήσει πολύ μεγάλο έργο στο μουσείο, αλλάζοντας τη μορφή και τις δράσεις του.

Παράλληλα έχει δρομολογήσει δωρεές και χορηγίες για την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, ενώ με βάσει τα στοιχεία που διαθέτει η κίνηση και η επισκεψιμότητά του έχει τριπλασιαστεί.

Η υπογραφή του προϋπολογισμού σηματοδοτεί μια ακόμα νίκη για τον ναύαρχο ε.α. Αθανάσιο Παναγόπουλο που αρνείται πεισματικά να παραιτηθεί, παρά τις πιέσεις που του ασκούνται.

Πολεμικό Μουσείο: Ο Αλκιβιάδης Στεφανής αναγκάστηκε να υπογράψει