Η ΦΩΤΟ του διευθυντή του υπουργού Εθνικής Άμυνας Θανάση Βάλαρη, που θα κάνει έξαλλο τον ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή

Όταν ο διευθυντής του Γραφείου του υπουργού φωτογραφίζεται με άτομα που συναντά στο γραφείο του, και η φωτογραφία κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι προφανές ότι θέλει να περάσει κάποιο μήνυμα.

Γιατί είναι πολιτική πράξη η κάθε φωτογραφία που δημοσιοποιείται με όσους συναντά ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του υπουργού Εθνικής Άμυνας. Η φωτογράφιση και η δημοσιοποίηση, είναι ένα κλικ παραπάνω από μια απλή συνάντηση καθώς δεν φωτογραφίζεται με όλους όσοι επισκέπτονται το γραφείο του, αλλά μόνο με συγκεκριμένους.

Δεν γνωρίζουμε το μήνυμα που θέλει να περάσει ο κ. Βάλαρης όταν φωτογραφήθηκε σήμερα μέσα στο γραφείο του με τον συνάδελφο του kranosgr, Ηλία Προύφα, αλλά μπορούμε να φανταστούμε ποιος δεν θα χαρεί και τόσο με αυτή τη φωτογραφία.

Η ΦΩΤΟ είναι βέβαιο ότι δεν θα χαροποιήσει καθόλου τον ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή, καθώς ο κ. Προύφας μάλλον δεν περιλαμβάνεται στους δημοσιογράφους που είναι αρεστοί στον υφυπουργό. Κατά ορισμένες πληροφορίες μάλιστα, τον θεωρεί άνθρωπο του πρώην αρχηγού Γιώργου Καμπά, κάτι που για τον κ. Στεφανή είναι «casus belli».

Δεν γνωρίζουμε εάν οι φόβοι του κ. Στεφανή έχουν κάποια βάση, ωστόσο βλέποντας την συγκεκριμένη φωτογραφία του κ. Προύφα με τον διευθυντή του γραφείου του υουργού Εθνικής Άμυνας, αυθόρμητα σκεφτήκαμε τον ΥΦΕΘΑ.

Ελπίζουμε να μην του χαλάσουμε την διάθεση στο αυριανό ταξίδι του στην Καστοριά και τον Γράμμο…

Η ΦΩΤΟ του διευθυντή του υπουργού Εθνικής Άμυνας Θανάση Βάλαρη, που θα κάνει έξαλλο τον ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή