Με ένα κλικ στηρίζουμε στρατιωτικό και καθηγητή της Ικάρων στα βραβεία Βιβλίου 2020 – Το επιστημονικό βιβλίο είναι υποψήφιο στην Κατηγορία «Ελληνικό non-Fiction»

Μέχρι τις 12 Ιουλίου διαρκεί η ψηφοφορία στον διαγωνισμό «Βραβεία Βιβλίου Public 2020» που διεξάγεται για 7η συνεχόμενη χρονιά. Φέτος ένα από τα υποψήφια για βράβευση βιβλία είναι αυτό του καθηγητή της Σχολής Ικάρων και απόστρατου στρατιωτικού Αλέξανδρου Κολοβού, με τίτλο “Αποφάσεις από το Διάστημα: Πληροφορίες & Δορυφορική Τεχνολογία” .

Το επίκαιρο αυτό βιβλίο ασχολείται με την επιρροή των εκτιμήσεων των Υπηρεσιών Πληροφοριών στη λήψη αποφάσεων εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ.

Εξετάζοντας τη σκοτεινή «επιχείρηση της κατασκοπίας», εστιάζει σε ένα θέμα που δεν έχει ακόμη μελετηθεί διεθνώς: τη συμβολή της πληροφόρησης που προέρχεται από δορυφόρους στη λήψη αποφάσεων.

Μέσα από μια επίπονη και τεκμηριωμένη εργασία, αναλύεται πώς η πληροφόρηση από τις αμερικανικές Υπηρεσίες Πληροφοριών επηρέασε τις αποφάσεις 14 Προέδρων.

Διαβάστε σχετικά με το βιβλίο στο αφιέρωμα του Armyvoice.gr

Το “Αποφάσεις από το Διάστημα: Πληροφορίες & Δορυφορική Τεχνολογία”  είναι υποψήφιο στην Κατηγορία «Ελληνικό non-Fiction», συνεπώς μπαίνετε στη συγκεκριμένη κατηγορία, πληκτρολογείτε τον τίτλο και αμέσως εμφανίζεται το βιβλίο  προς ψηφοφορία.

Ο κάθε αναγνώστης έχει δικαίωμα μιας και μόνο ψήφου ανά κατηγορία (και μπορεί να ψηφίσει σε μια ή περισσότερες κατηγορίες).

Ψηφίζουμε έως τις 12 Ιουλίου 2020 κάνοντας κλικ ΕΔΩ  και «καταχώρηση ψήφων» στο site που ανοίγει (δείτε την φωτογραφία που καολουθεί)

Θα μας ζητηθεί το e-mail για επιβεβαίωση και στην συνέχεια με ένα κλικ στο link που θα έρθει στο e-mail επιβεβαιώνουμε την ψήφο μας.

Μετά την ολοκλήρωση της Α’ φάσης ψηφοφορίας θα αναδειχθούν τα δέκα (10) δημοφιλέστερα βιβλία ανά κατηγορία βράβευσης, σύμφωνα με τον αριθμό των ψήφων που συγκέντρωσαν (σε περίπτωση ισοψηφίας, θα συμμετάσχουν στη φάση αυτή όλα τα ισοψηφήσαντα βιβλία ανά κατηγορία βράβευσης).

Στη δεύτερη και τελική φάση, όλοι οι αναγνώστες έχουν ξανά το δικαίωμα μίας και μόνο ψήφου ανά κατηγορία έως τις 26 Ιουλίου 2020!

Τα αποτελέσματα των βραβείων θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 27 Ιουλίου στη διαδικτυακή σελίδα του Public.

 

«Οι ΗΠΑ μπορούν να ανατρέψουν τα σχέδια Ερντογάν»