Ανασχηματισμός: Επίθεση στον Αλ. Στεφανή «Θα τον σώσει ο Μακρόν;» Οργή Μαξίμου για το NH-90 - Επιστρέφει άρον άρον ο ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής το ελικόπτερο για να διατεθεί και πάλι στους κατοίκους του Αιγαίου που το έχουν ανάγκη
eurokinissi

Ανασχηματισμός: Νέα επίθεση στον Αλκιβιάδη Στεφανή από τα «Παραπολιτικά», Ελπίζει ότι «θα τον σώσει ο Μακρόν», γράφει δημοσίευμα.

Νέα σκληρή επίθεση από το συγκρότημα Μαρινάκη και το parapolitika secret στον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή. Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα, ο κ. Στεφανής πλην εκπλήξεως θα βρεθεί εκτός κυβέρνησης όταν θα γίνει ο ανασχηματισμός.

Δείτε τι γράφει το σχετικό δημοσίευμα:

«Εξοργισμένος με την υφυπουργό άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή φαίνεται ότι είναι ο πρωθυπουργός. Αιτία: Η γενικότερη συμπεριφορά του πρώην στρατιωτικού και νυν υφυπουργού, για την οποία έχει ενημερωθεί και μάλιστα λεπτομερώς ο Κυριάκος.

Εκείνο όμως που έβγαλε στα κεραμίδια τον ένοικο του Μαξίμου είχε να κάνει με όσα έφταναν στ’ αυτιά του και σχετίζονταν με τη στρατιωτική συμφωνία της χώρας μας με τους Γάλλους.

Επειδή το Πεντάγωνο ήταν και παραμένει ένα μικρό χωριό, ο Μητσοτάκης έχει ενημερωθεί και μάλιστα από αξιόπιστη πηγή ότι ο Στεφανής στην προσπάθειά του να δείξει ότι διατηρεί ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με το πρωθυπουργικό γραφείο, λέει πράγματα που ποτέ δεν πρέπει να ειπωθούν.

Με αυτά και με κάτι άλλα παλαιότερα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Αλκιβιάδης θα μας αφήσει μέρες (και μάλιστα π ολλές) κατά τον επικείμενο ανασχηματισμό. Φυσικά ο ίδιος δύσκολα μπορεί να το δεχτεί, ευελπιστώντας ότι την τελευταία ώρα θα τον σώσει ο Μακρόν».