Πεδίο Βολής Κρήτης

Πεδίο Βολής Κρήτης: Ζητείται παρέμβαση εισαγγελέα για κακοδιαχείριση συμμαχικών χρημάτων – Καταγγελίες για κατασπατάληση επιδομάτων

Καταγγελίες για κακοδιαχείριση και κατασπατάληση συμμαχικών χρημάτων φθάνουν στο Armyvoice.gr. Οι καταγγελίες μάλιστα συνοδεύονται από έγγραφα, τα οποία μάλλον θα πρέπει να εξετάσει ο στρατιωτικός εισαγγελέας.

Πιο συγκεκριμένα καταγγέλλεται ότι με απόφαση της διοίκησης και παρά την αντίθετη γνώμη της νομικής υπηρεσίας αλλά και όλων των άλλων αρμοδίων, αποφασίστηκε να χορηγηθεί επίδομα ενοικίου σε στέλεχος που υπηρετεί στο Πεδίο Βολής Κρήτης.

Άλλο στέλεχος που πήρε απόσπαση για αρκετούς μήνες σε άλλη υπηρεσία συνέχισε ανεμπόδιστα να λαμβάνει το ίδιο επίδομα σαν να μην είχε φύγει ποτέ.

Και όλα αυτά με διατυπωμένη την αντίθετη γνώμη τόσο της νομικής υπηρεσίας αλλά και όσων άλλων υπογράφουν τα σχετικά έγγραφα, πλην του διοικητή.

Το ερώτημα είναι εάν γίνεται έλεγχος σε αυτά τα έγγραφα, τα οποία λογικά έχουν διαβιβαστεί στο ΓΕΕΘΑ και ποιο ήταν το αποτέλεσμα.

Εμείς θα επιμείνουμε στο να γίνει έλεγχος από τον στρατιωτικό εισαγγελέα, γιατί όπως πληροφορούμαστε τα συγκεκριμένα είναι μόνο η κουφή του παγόβουνου. Η υπόθεση έχει πολλά ακόμα μας λένε.