ΛΑΦ Διδυμοτείχου: Σοβαρές καταγγελίες για αθέμιτο ανταγωνισμό σε τοπικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για παράτυπη είσοδο προσώπων μη δικαιούχων

Μακροσκελή δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Διδυμοτείχου (ΛΑΦ Διδυμοτείχου) λειτουργεί ανταγωνιστικά στον εμπορικό κόσμο της περιοχής, θα πρέπει να τύχουν άμεσης εξέτασης από το ΓΕΣ.

Ειδικά καθώς τόσο ο σημερινός Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Λαλούσης όσο και ο διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού αντιστράτηγος Ιλαρίδης είχαν αμφότεροι διατελέσει διοικητές της 16ης Μεραρχίας με έδρα το Διδυμότειχο.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες στην ΛΑΦ Διδυμοτείχου μπορούν να μπουν οποιοδήποτε πέραν των στρατιωτικών, χωρίς κανέναν ουσιαστικό έλεγχο, ακόμα κι εάν δεν υπάρχει κάποιος στρατιωτικός στην παρέα.

Η ΛΑΦ Διδυμοτείχου προσφέρει τη δυνατότητα σε όποιον την επισκέπτεται, για να απολαύσει καφέ, φαγητό, ποτό, γλυκά, παγωτά, ενώ μετατρέπεται  σύμφωνα με τα δημοσιεύματα σε… πιτσαρία, ψητοπωλείο και οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κάποιος.

Διαθέτει παιδότοπο, όπου πολλοί γονείς παρέα με στρατιωτικούς φίλους ή συγγενείς, αλλά και χωρίς αυτούς επιλέγουν να τον επισκεφθούν.

Στην Λέσχη διοργανώνονται πάρτι γενεθλίων, ονομαστικών εορτών, ακόμα και εκδηλώσεις βαπτίσεων, αλλά και χοροί συλλόγων που δεν έχουν καμιά σχέση με τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Αποτέλεσμα αυτών σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, είναι να υπάρχει απώλεια εσόδων από τους καταστηματάρχες.

Εάν αυτές οι καταγγελίες ευσταθούν θα πρέπει να αντιμετωπιστούν ανάλογα από το ΓΕΣ.