Κύπρος 20 Ιουλίου 1974: Τουρκική εισβολή στην Κύπρο Ελληνική εταιρία κατασκευάζει σημαίες του ψευδοκράτους

Κατέβασε την σημαία του ψευδοκράτους η ελληνική εταιρία εκτυπώσεων, μετά από το δημοσίευμα του Armyvoice.gr – Δεν την εμπορεύτηκε ποτέ υποστηρίζει

Ελληνική εταιρία προσέφερε -από αβλεψία όπως υποστηρίζει εκ των υστέρων- ανάμεσα στα εμπορεύματά της ψηφιακές εκτυπώσεις ακόμα και για την σημαία του ψευδοκράτους, το οποίο και ανέφερε ως «Βόρεια Κύπρο»! Το συναντήσαμε τυχαία σε μια αναζήτηση μέσω google και το αναδείξαμε ως θέμα, με την ακόλουθη φωτογραφία.

Μετά από το δικό μας δημοσίευμα, η εταιρία εταιρία Ζαμπούρης Α.Ε.  κινητοποιήθηκε και κατέβασε την σημαία από την ιστοσελίδα της.

Σύμφωνα με e-mail που λάβαμε χωρίς υπογραφή από το [email protected]«οι φωτογραφίες ανέβηκαν μαζικά χωρίς να ελεγχθούν.  Έαν παρατηρήσετε την φωτογραφία που ανεβάσαμε δεν υπάρχουν ούτε τιμές ούτε περιγραφές καθώς δεν προλάβαμε να το ελέγξουμε όπως σας γράφω παραπάνω. Εμείς πότε δεν πουλήσαμε τέτοιου είδους σημαία.

Θα σας παρακαλούσα να διαγράψετε το άρθρο γιατί εκθέτει την εταιρία μας αλλά και εμάς τους ίδιους που σεβόμαστε και αγαπάμε την Κύπρο».

Βεβαίως δεν είναι θεμιτό να διαγράφονται δημοσιεύματα, τα οποία μάλιστα αναδεικνύουν προβλήματα. Ωστόσο, δημοσιεύουμε με χαρά το γεγονός ότι κατέβηκε η σημαία, ως αποτέλεσμα του δικού μας δημοσιεύματος. Άλλωστε το γεγονός μας το είχαν επισημάνει οι αναγνώστες μας από την πρώτη ημέρα, οπότε βάλαμε και τη σχετική εξέλιξη με το ακόλουθο κείμενο:

Ενημέρωση ώρα 12:30 10 Ιουνίου 2020

Όπως μας πληροφορούν αναγνώστες μας, η σημαία του ψευδοκράτους κατέβηκε από την ιστοσελίδα. Η διεύθυνση στην οποία υπήρχε η ανάρτηση (όπως την βλέπετε στην φωτογραφία) έχει καταργηθεί. Παραμένει μόνο στην μνήμη της google για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, και δείχνει ότι πράγματι καταργήθηκε.