Ανασχηματισμός έως 9 Ιουλίου - Ποια ονόματα ακούγονται στο ΥΠΕΘΑ ανασχηματισμός Εθνικής Άμυνας Κορονοϊός: Αρχηγός περιμένει αποτελέσματα για Covid-19 άδειες Πάσχα στρατιωτικών και έξοδοι στρατιωτών ΓΔΑΕΕ: Βγήκε το ΦΕΚ με τους διορισμούς - Τι περίεργο έχει Μισαήλ Παπαδάκης ΓΔΑΕΕ -Αναπληρωτής έκπληξη: Ταξίαρχος που προπηλάκισε ο Καμμένος «Χακί» συνδικαλισμός με «γαλάζια» τροπολογία - Aπίστευτα ρουσφέτια Επιτροπή Κοινωνικών Προβλημάτων (ΔΕΚΠ ΥΠΕΘΑ Λέρος - Κλοπή Όπλων: Ποιοι βρήκαν ευκαιρία και ζητούν ΚΥΣΕΑ & κρίσεις Ακρόαση Πολιτικού Προσωπικού από ΓΓ ΥΠΕΘΑ ΥΠΕΘΑ: Ποια στρατόπεδα προτάθηκαν για να γίνουν φυλακές

Θέμα ημερών ο ανασχηματισμός Τι ακούγεται για το υπουργείο Εθνικής Άμυνας – Ποια πρόσωπα ενδέχεται να φύγουν ή να έρθουν σύμφωνα με δημοσιεύματα

Θέμα ημερών ο ανασχηματισμός Τι ακούγεται για το Εθνικής Άμυνας

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα πλέον για τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα, με τους γνωρίζοντες να υπενθυμίζουν ότι στον πρωθυπουργό αρέσουν οι αιφνιδιασμοί. Ίσως δηλαδή να γίνουν να εντός των επόμενων ημερών, με απώτερο ορίζοντα την 7η Ιουλίου.

Οι πληροφορίες που δημοσιεύει το Παραπολιτικά Secret επιμένουν ότι θα υπάρξουν αρκετές εκπλήξεις στο επόμενο σχήμα με μετακινήσεις κορυφαίων παραγόντων της ΝΔ.

Εσχάτως οι συζητήσεις εστιάζονται (και) στα υπουργεία Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας, όπου πλέον ΔΕΝ θεωρούνται αμετακίνητοι οι δυο υπουργοί. Κάποια σενάρια δε, φέρνουν τον κ. Δένδια να μετακομίζει στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, χωρίς, ωστόσο ο πρωθυπουργός να έχει στην περίπτωση αυτή επιλογές για το υπουργείο Εξωτερικών.

Από εκεί και πέρα, αλλαγές η πρόσθήκες θα υπάρξουν στα υπουργεία Τουρισμού και Εργασίας αλλά και στην εκπροσώπηση της κυβέρνησης. Ένα ερώτημα που απασχολεί τον κ. Μητσοτάκη είναι και η είσοδος προσώπων που προέρχονται από τον χώρο της κεντροαριστεράς.

Επιπλέον δεδομένη θεωρείται η αξιοποίηση του Δημήτρη Αβραμόπουλου μετά και τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό πριν από δέκα ημέρες.

Πηγή: Παραπολιτικά Secret