8 ΗΕΕ: Διακρίσεις και πετσόκομα των δικαιούχων - Καταγγελία ΠΟΕΣ

8 ΗΕΕ: Διακρίσεις και πετσόκομα των δικαιούχων – Καταγγελία πρωτοβάθμιων Οργανώσεων Στρατιωτικών της ΠΟΕΣ – Μιλάει στο Armyvoice.gr ο πρόεδρος στρατιωτικών Κω

Καλές προθέσεις υπάρχουν μόνο που έχουμε πρόβλημα στην εφαρμογή τους. Αυτό δείχνουν οι καταγγελίες που μας έρχονται από όή την Ελλάδα ότι τα στελέχη που έδωσαν τη μάχη σε Έβρο και νησιά όταν η χώρα μας δέχθηκε την υβριδική επίθεση δεν έχουν λάβει την οικονομική ενίσχυση των 8 ΗΕΕ.

Προχθές το Armyvoice.gr έλαβε τα πρώτα μηνύματα ότι υπάρχει πρόβλημα με τις 8 ΗΕΕ από τον Έβρο. Σήμερα ο Ιωάννης Δημόπουλος, πρόεδρος των στρατιωτικών περιφερειακής ενότητας Κω, πρωτοβάθμιας ένωσης της ΠΟΕΣ μιλάει στο Armyvoice.gr και υποστηρίζει ότι πολλά στελέχη τα οποία συμμετείχαν στις επιχειρήσεις που έγιναν στα νησιά, δεν έλαβαν τη συγκεκριμένη οικονομική ενίσχυση.

Την έλαβαν μόνο ορισμένα, παρά την σαφή διαταγή από τον Αρχηγό ΓΕΣ ότι την ενίσχυση θα λάβουν όσοι συμμετείχαν με οποιονδήποτε τρόπο στις επιχειρήσεις φρούρησης των συνόρων, την περίοδο που η χώρα δεχόταν την τουρκική υβριδική επίθεση.

8 ΗΕΕ Καταγγελία ΠΟΕΣ

Δείτε τι μας λέει ο κ. Δημόπουλος για την κατανομή των 8 ΗΗΕ στην Κω: