401 Στρατιωτικό νοσοκομείο: Τουρκικά αποστειρωμένα σετ για το χειρουργείο, προμηθεύεται το μεγαλύτερο στρατιωτικό νοσοκομείο της χώρας

Αίσθηση προκάλεσε το σημερινό ρεπορτάζ του Armyvoice.gr για τα τουρκικά προϊόντα που πωλεί το κυλικείο του ΝΝΑ στα στελέχη που νοσηλεύονται και τις οικογένειές τους.

Κι αν κάποιοι το θεώρησαν τόσο μικρό για να ασχοληθεί κάποιος, ας δούμε τι γίνεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου τα τουρκικά προϊόντα μπαίνουν στα χειρουργεία.

Αναγνώστες του Armyvoice.gr μας έστειλαν φωτογραφίες από κούτα με αποστειρωμένα σετ για το χειρουργείο! Δηλαδή το πιο μεγάλο στρατιωτικό νοσοκομείο της χώρας, χρησιμοποιεί αναλώσιμα από την Τουρκία!

Ο κωδικός REF που μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία – ντοκουμέντο, φανερώνει ακριβώς ποια παρτίδα είναι και από πού έχει γίνει η προμήθεια για το 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο.

Οι εξελίξεις μας ξεπερνούν. Φαίνεται ότι οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις στηρίζουν την τουρκική  οικονομία την ώρα που η Άγκυρα στήνει νέα επεισόδια στον Έβρο. Πόσα άραγε άλλα υλικά προμηθεύονται από τουρκικές εταιρίες οι Ένοπλες Δυνάμεις;

Είναι ή όχι ανησυχητικό;

401 Στρατιωτικό νοσοκομείο: Τουρκικά σετ για το χειρουργείο

Να θυμίσουμε ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος  πέρυσι είχε αναφερθεί στη Βουλή σε «αγοραπωλησίες λάστιχων στα σύνορα» υποστηρίζοντας ότι είναι «πιθανόν κάποιος ευρισκόμενος σε μία επείγουσα ανάγκη μπορεί να πάει και δίπλα στην Τουρκία να πάρει καμία ρεζέρβα για κανένα τζιπ».

Βεβαίως δεν συνηθίζεται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας να υποστηρίζει ότι ενδέχεται στρατιωτικοί να πηγαίνουν στην Τουρκία για να αγοράσουν ελαστικά για καμιά ρεζέρβα για κανένα τζιπ, όπως το αιτιολόγησε. Και κυρίως αυτό να το θεωρεί τόσο φυσιολογικό ώστε να το αναφέρει και στην Βουλή.

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις να είναι έτοιμες»