12η Μεραρχία: Ξεκινούν οι βολές πυροβολικού μετά την πανδημία με πρώτη βολή στην θάλασσα την ερχόμενη εβδομάδα από τις 2 Ιουνίου

«Ξεσκουριάζει» το πυροβολικό στη 12η Μεραρχία την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς μετά από μεγάλο διάστημα απραξίας ετοιμάζεται για βολή στην θάλασσα.

12η Μεραρχία: Η ανακοίνωση για τις βολές πυροβολικού

Η 12η Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού «ΕΒΡΟΥ» ανακοίνωσε ότι από τη Τρίτη 2 Ιουνίου έως την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020 και από 09:00 μέχρι 18:00 θα εκτελούνται βολές στο θαλάσσιο χώρο της παραλίας των «ΠΕΤΡΩΤΩΝ».

Επικίνδυνη περιοχή χαρακτηρίζεται η θαλάσσια ζώνη η οποία περιλαμβάνεται μεταξύ Ακρωτηρίου Αγ. Χαράλαμπου και Ανατολικά μέχρι Ακρωτηρίου Μάκρης , σε απόσταση 31.000 μέτρα από την ακτή.

Στην παραπάνω περιοχή απαγορεύεται κάθε κίνηση ή παραμονή πλωτού μέσου κατά την ώρα των βολών, για την αποφυγή ατυχημάτων. Να μην μετακινηθούν αντικείμενα, τα οποία εντοπίζονται στη θάλασσα.

Σε περίπτωση ανεύρεσης αντικειμένων να ειδοποιηθούν ΑΜΕΣΩΣ τα Λιμεναρχεία Αλεξανδρούπολης και Πόρτο Λάγος. Επίσης παρακαλούνται οι μελισσοκόμοι της περιοχής της παραλίας «ΠΕΤΡΩΤΩΝ» για την μετακίνηση μελισσιών (κυψελών) από την παραπάνω
περιοχή.

12η Μεραρχία: Ξεκινούν οι βολές πυροβολικού με βολή στην θάλασσα

«Οι ΗΠΑ μπορούν να ανατρέψουν τα σχέδια Ερντογάν»