Στρατιωτικό νοσοκομείο διακινεί τουρκικά προϊόντα στο κυλικείο του – Σοκ από στρατιωτικούς που νιώθουν ότι στηρίζουν την τουρκική οικονομία

Μας το είπαν και δεν το πιστεύαμε! Μας έστειλαν φωτογραφίες και αποδείξεις για να το δούμε. Το κυλικείο στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών πουλάει στους στρατιωτικούς που έδωσαν ή συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη στο Αιγαίο απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις, τουρκικά προϊόντα!

Στέλεχος αγόρασε από το κυλικείο του ΝΝΑ υγρά μαντηλάκια Made in Turkey. Τα φωτογράφησε και μας τα έστειλε μαζί με την απόδειξη. Δεν είναι μόμως η μοναδική περίπτωση το συγκεκριμένο στρατιωτικό νοσοκομείο.

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο: Τουρκικά σετ για το χειρουργείο ΦΩΤΟ

Να θυμίσουμε ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος  πέρυσι είχε αναφερθεί στη Βουλή σε «αγοραπωλησίες λάστιχων στα σύνορα» υποστηρίζοντας ότι είναι «πιθανόν κάποιος ευρισκόμενος σε μία επείγουσα ανάγκη μπορεί να πάει και δίπλα στην Τουρκία να πάρει καμία ρεζέρβα για κανένα τζιπ».

Βεβαίως δεν συνηθίζεται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας να υποστηρίζει ότι ενδέχεται στρατιωτικοί να πηγαίνουν στην Τουρκία για να αγοράσουν ελαστικά για καμιά ρεζέρβα για κανένα τζιπ, όπως το αιτιολόγησε. Και κυρίως αυτό να το θεωρεί τόσο φυσιολογικό ώστε να το αναφέρει και στην Βουλή.

Τώρα τι θα πει άραγε; Ξεμείναμε ως έθνος από μαντηλάκια και έπρεπε να προμηθευτούμε τουρκικά για τα στρατιωτικά  μας νοσοκομεία; Πόσο μεγάλη ήταν αυτή η ανάγκη;

Στρατιωτικό νοσοκομείο διακινεί τουρκικά προϊόντα

Δείτε τις φωτογραφίες με τα τουρκικά προϊόντα στο στρατιωτικό νοσοκομείο και την απόδειξη πληρωμής

«Οι ΗΠΑ μπορούν να ανατρέψουν τα σχέδια Ερντογάν»