Πολεμικό Ναυτικό: 2 Βατραχάνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης  – Μεταφέρονται προληπτικά στο ΝΝΑ

Η εκπαίδευση των βατραχανθρώπων του Πολεμικού Ναυτικού είναι σκληρή καθημερινά. Καλούνται πολλές φορές να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και να τα δαμάσουν ακόμα και τα καιρικά φαινόμενα.

Κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας εκπαίδευσης σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες του Armyvoice.gr, δυο βατραχάνθρωποι τραυματίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Αίγινας, όπου είχαν βγει με σκάφος για άσκηση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, λόγω των καιρικών συνθηκών έσπασε το παρμπριζ στο σκάφος με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό των δυο στελεχών.

Προληπτικά και μόνο μεταφέρονται στο ΝΝΑ για να ελεγχθεί η κατάσταση της υγείας τους.

Το ΓΕΝ επιβεβαιώνει το περιστατικό, χωρίς να επιβεβαιώνει ακόμα την εκδήλωση φωτιάς, και τονίζει ότι δεν υπάρχει καν λόγος ανησυχίας, καθώς τέτοια περιστατικά δεν είναι σπάνια στις εκπαιδεύσεις σε όλο τον κόσμο.

Ας τους ευχηθούμε περαστικά και καλή επάνοδο στην υπηρεσία τους.

 

«Οι ΗΠΑ μπορούν να ανατρέψουν τα σχέδια Ερντογάν»

Προηγούμενο άρθροΕλληνοτουρκικά: Απίστευτη γκάφα ΥΕΘΑ στην κρατική τηλεόραση
Επόμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ: Να πει η κυβέρνηση τι συμβαίνει στον Έβρο
Γεννήθηκε στον Πειραιά και μεγάλωσε στο Άργος. Εργάστηκε πάνω από 20 χρόνια ως δημοσιογράφος κυρίως σε εφημερίδες, καλύπτοντας το στρατιωτικό ρεπορτάζ. Έχει καλύψει ειδησεογραφικά τον πόλεμο στην Σομαλία, την κρίση στην Ουκρανία και την κρίση στα Σκόπια με την απόσχιση από την Γιουγκοσλαβία. Το 2015 -2016 ήταν βασικός συντάκτης στο onalert.gr. Από τον Σεπτέμβριο του 2017 δημιούργησε το Armyvoice.gr. Είναι ενεργό μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 1998. Εκλέχθηκε δυο φορές εκπρόσωπος των συντακτών του Εθνους στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Δημοσιογραφία. Στα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα Social Media ως περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από το χάος και την πολυπλοκότητα. Έχει επίσης ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Λειψών, για την έμπρακτη υποστήριξή της στην ακριτική Ελλάδα. Είναι επίσης μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Ιστορίας (ΕΛ.Ι.Ν.ΙΣ).