Ζέττα Μακρή: Με εντολή πρωθυπουργού οι 8 ΗΕΕ στα στελέχη – Τι αποκάλυψε η βουλευτής Μαγνησίας στο Armyvoice.gr λίγο πριν γίνει γνωστή η επικείμενη αμοιβή

Συνέντευξη στην Ιωάννα Ηλιάδη

Την είδηση ότι ο Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Λαλούσης έχει υπογράψει  8 ΗΕΕ και τιμητικές άδειες για τα στελέχη που πήραν μέρος στα γεγονότα στον Έβρο, αποκάλυψε χθες το Armyvoice.gr.

Προάγγελος της καλής είδησης ήταν στην πραγματικότητα η βουλευτής Μαγνησίας Ζέττα Μακρή, η οποία σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Armyvoice.gr την Τρίτη 10 Μαϊου, είχε κάνει λόγο για κάποια αμοιβή η οποία είχε αποφασιστεί, αλλά δεν είχε δώσει λεπτομέρειες.

Η δημοσιογραφική έρευνα αποκάλυψε τις λεπτομέρειες κι έτσι έγινε γνωστό ότι τα στελέχη θα λάβουν μια αμοιβή ανάλογη με το δημοσιονομικό περιθώριο της χώρας.

Η κ. Ζέττα Μακρή αποκάλυψε επίσης ότι τόσο η οικονομική όσο και η ηθική αμοιβή δίνεται με απόφαση του πρωθυπουργού.

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα από την συνέντευξη. Το υπόλοιπο μέρος της συνέντευξης θα δημοσιοποιηθεί το Σάββατο 16 Μαϊου και περιέχει και μια ακόμα καλή είδηση που αφορά μεγάλο μέρος των στελεχών. Μην την χάσετε

 

Δημήτρης Βίτσας: Το μήνυμα στην Τουρκία

Προηγούμενο άρθροΟργή Μαξίμου για το NH-90 – Επιστρέφει άρον άρον ο Στεφανής
Επόμενο άρθροΓιορτή σήμερα 15 Μαϊου Εορτολόγιο ΕΜΥ καιρός σε Αθήνα Θεσσαλονίκη
Γεννήθηκε στον Πειραιά και μεγάλωσε στο Άργος. Εργάστηκε πάνω από 20 χρόνια ως δημοσιογράφος κυρίως σε εφημερίδες, καλύπτοντας το στρατιωτικό ρεπορτάζ. Έχει καλύψει ειδησεογραφικά τον πόλεμο στην Σομαλία, την κρίση στην Ουκρανία και την κρίση στα Σκόπια με την απόσχιση από την Γιουγκοσλαβία. Το 2015 -2016 ήταν βασικός συντάκτης στο onalert.gr. Από τον Σεπτέμβριο του 2017 δημιούργησε το Armyvoice.gr. Είναι ενεργό μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 1998. Εκλέχθηκε δυο φορές εκπρόσωπος των συντακτών του Εθνους στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Δημοσιογραφία. Στα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα Social Media ως περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από το χάος και την πολυπλοκότητα. Έχει επίσης ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Λειψών, για την έμπρακτη υποστήριξή της στην ακριτική Ελλάδα. Είναι επίσης μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Ιστορίας (ΕΛ.Ι.Ν.ΙΣ).