Ζέττα Μακρή: Έρχεται ρύθμιση για το άρθρο 32 - Αποκατάσταση ΑΣΣΥ

Ζέττα Μακρή: Έρχεται ρύθμιση για το άρθρο 32 – Αποκατάσταση ΑΣΣΥ . Αυτό αποκαλύπτει η βουλευτής ΝΔ Μαγνησίας που μίλησε στο Armyvoice.gr

Η βουλευτής Μαγνησίας Ζέττα Μακρή έχει ήδη από τον περασμένο Νολεμβριο καταθέσει ερώτηση στην Βουλή, αναφορικά με το περίφημο «άρθρο 32» του Ν.4609/19, ζητώντας να αλλάξει, γιατί δημιουργεί ιεραρχικό πρόβλημα στους αποφοίτους ΑΣΣΥ.

Μετά μάλιστα από τις εμπεριστατωμένες τοποθετήσεις του κύριου Δαβάκη και κυρίου Καββαδά, ο τότε εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Καραγιαννίδης, παραδέχτηκε και ζήτησε από τον τότε ΑΝΥΕΘΑ Πάνο Ρήγα, άμεσα να δουν το πρόβλημα που δημιουργείται.

Πλέον σήμερα με ερωτήσεις στη βουλή ζητούν λύση του θέματος το ΚΙΝΑΛ , ΚΚΕ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, οι δύο Ομοσπονδίες Στρατιωτικών καθώς και το Συντονιστικό Όργανο των Συλλόγων αποφοίτων ΑΣΣΥ.

Η Ζέττα Μακρή υποστηρίζει ότι έχει ήδη συζητήσει με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωγτόπουλο και περιμένει σύντομα να έρθει νέα ρύθμιση στην Βουλή για την αποκατάσταση των αξιωματικών και υπαξιωματικών από τις ΑΣΣΥ.

Η συνέντευξη δόθηκε στις 10 Μαϊου και η κ. Μακρή είχε αποκαλύψει ότι θα δοθεί κάποιο χρηματικό ποσό στους στρατιωτικούς που βρέθηκαν στον Έβρο και στα νησιά την περίοδο της κρίσης με την Τουρκία. Το σχετικό δημοσίευμα μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ.

Παράλληλα η κ. Μακρή δηλώνει αισιόδοξη για την πορεία της οικονομίας, μετά την πανδημία, λόγω -όπως υποστηρίζει- των χειρισμών που έκανε η κυβέρνηση.

Δείτε την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη