Παραβιάσεις: Απίστευτη γκάφα ΥΕΘΑ στην κρατική τηλεόραση – Μήπως τελικά η κυβέρνηση πάσχει από το σύνδρομο της Στοκχόλμης στα ελληνοτουρκικά;


Το ακούσαμε και δεν το πιστεύαμε! Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος δήλωσε στην κρατική τηλεόραση ότι είδηση είναι όταν οι παραβιάσεις είναι μηδενικές!

Εξήγησε στη συνέχεια πως η καθημερινότητα της χώρας είναι οι διαρκείς τουρκικές παραβιάσεις και πως όταν αυτές δεν συμβαίνουν παραβιάσεις και υπάρχει ησυχία, αναρωτιόμαστε τι γίνεται. Και βέβαια συνέχισε να εξηγεί πόσες παραβιάσεις έχουμε καθημερινά και πώς τις αντιμετωπίζουμε.

Μήπως τελικά η κυβέρνηση πάσχει από το σύνδρομο της Στοκχόλμης στα ελληνοτουρκικά;

Δείτε το σχετικό βίντεο με το συγκεκριμένο απόσπασμα της συνέντευξης

 

 

Δείτε ολόκληρη την τελευταία εκπομπή Ευπειθώς Αναφέρω

Προηγούμενο άρθροΣυνθήκη Open Skies: Αποχώρηση ΗΠΑ Έκτακτη συνεδρίαση ΝΑΤΟ
Επόμενο άρθροΠολεμικό Ναυτικό: 2 Βατραχάνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά
Γεννήθηκε στον Πειραιά και μεγάλωσε στο Άργος. Εργάστηκε πάνω από 20 χρόνια ως δημοσιογράφος κυρίως σε εφημερίδες, καλύπτοντας το στρατιωτικό ρεπορτάζ. Έχει καλύψει ειδησεογραφικά τον πόλεμο στην Σομαλία, την κρίση στην Ουκρανία και την κρίση στα Σκόπια με την απόσχιση από την Γιουγκοσλαβία. Το 2015 -2016 ήταν βασικός συντάκτης στο onalert.gr. Από τον Σεπτέμβριο του 2017 δημιούργησε το Armyvoice.gr. Είναι ενεργό μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 1998. Εκλέχθηκε δυο φορές εκπρόσωπος των συντακτών του Εθνους στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Δημοσιογραφία. Στα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα Social Media ως περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από το χάος και την πολυπλοκότητα. Έχει επίσης ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Λειψών, για την έμπρακτη υποστήριξή της στην ακριτική Ελλάδα. Είναι επίσης μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Ιστορίας (ΕΛ.Ι.Ν.ΙΣ).