επίθεση Δ' ΣΣ: Οι απειλές στην 23η Ταξιαρχία

Δ’ ΣΣ: Οι απειλές στην 23η Ταξιαρχία φαίνεται ότι συνδέονται με παλαιότερη επίθεση στο αυτοκίνητο του διοικητή της 12ης Μεραρχίας τον Δεκέμβριο

Ρεπορτάζ Ιωάννα Ηλιάδη

Στην Αλεξανδρούπολη σπεύδει σήμερα ο διοικητής της 1ης Στρατιάς αντιστράτηγος Παπαδόπουλος για να συντονίσει τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της απειλητικής επιστολής που έλαβε ο διοικητής της 23ης Ταξιαρχίας Παναγιώτης Χριστοδούλου.

Η επιστολή περιείχε, όπως αποκάλυψε χθες το Armyvoice.gr ύβρεις και απειλές κατά αυτού και της οικογένειάς του. Είχε όμως κι ένα επιπλέον στοιχείο που ενδέχεται να οδηγήσει στην σύλληψη των δραστών.

Δ’ ΣΣ: Οι απειλές στην 23η Ταξιαρχία συνδέονται με παλαιότερη επίθεση

Οι ανώνυμοι «μαφιόζοι» που υπογράφουν ως «μαχητές» της 23ης Ταξιαρχίας συνέδεαν την απειλητική επιστολή με τον εμπρησμό του ιδιωτικού αυτοκινήτου του υποστράτηγου και πρώην διοικητή της 12ης Μεραρχίας Αγγελου Χουδελούδη.

Ο εμπρησμός στο ΙΧ αυτοκίνητο του υποστράτηγου είχε γίνει τα ξημερώματα της 11ης Δεκεμβρίου, στην πυλωτή του οικήματος που διέμενε. Το ΙΧ είχε τυλιχθεί στις φλόγες στις 4 τα ξημερώματα στην περιοχή της Εφορείας επί της οδού Αγίου Δημητρίου στην Αλεξανδρούπολη.

Η φωτιά ήταν τόσο μεγάλη ώστε χρειάστηκαν δυο οχήματα και έξι άνδρες της πυροσβεστικής για την κατάσβεσή της.

Παρά το γεγονός ότι η επέμβαση της πυροσβεστικής ήταν άμεση, το αυτοκίνητο του διοικητή φκαταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ είχαν προκληθεί ζημιές και σε παρακείμενο αυτοκίνητο στην πυλωτή των ΣΟΑ.

Δ' ΣΣ: Οι απειλές στην 23η Ταξιαρχία συνδέονται με παλαιότερη επίθεση
Φωτογραφία ντοκουμέντο που δημοσίευσε το www.e-evros.gr

Από την πρώτη στιγμή η πυροσβεστική έψαχνε στοιχεία για εμπρησμό. Η υπόθεξη ξανανοίγει τώρα, καθώς οι ίδοι δράστες συνέδεσαν τον εμπρηστική αυτή επίθεση με τις απειλές στον διοικητή της 23ης Ταξιαρχίας.

Η υπόθεση αναμένεται να έχει εξελίξεις.