Γραφεία Μέριμνας Προσωπικού ζητά η ΕΣΠΕΛ

Την πρόταση να ιδρυθούν στις φρουρές Γραφεία Μέριμνας Προσωπικού κάνει σήμερα ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΛ μέσω του Armyvoice.gr

Η μέριμνα για το προσωπικό καλό είναι να μην μένει στα λόγια αλλά να γίνεται πράξη. Σήμερα ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΛ προτείνει μέσω του Armyvoice.gr να ιδρυθούν σε κάθε φρουρά Γραφεία Μέριμνας Προσωπικού για να υποβοηθούν τα στελέχη που έχουν ανάγκη.

Ο κ. Ντιντιός φέρνει ως παράδειγμα την περίοσο των μεταθέσεων, όπου πολλά στελέχη μεταβαίνουν σε περιοχές που δεν γνωρίζουν και δεν έχουν κάποια βοήθεια από την υπηρεσία τους ώστε να βρουν σπίτι και να στεγάσουν τις οικογένειές τους καθώς και όλα όσα ακόμα απαιτεί μια τέτοια μετακόμηση.

«Όταν κάποιος συνάδελφος παίρνει μια μετάθεση για μια περιοχή η οποία γι αυτόν και την οικογένειά του είναι άγνωστη, θα πρέπει να υπάρχει ένα γραφείο απο την υπηρεσία ώστε να μπορούν να εξυπηετούνται κυρίως στο θέμα εύρεσης κατοικίας, να μπορούν να βοηθηθούν για να εγγράψουν τα παιδιά τους στα σχολεία ανάλογα με τη βαθμίδα στην οποία βρίσκονται, και για άλλα θέματα της καθημερινότητας τα οποία τους απασχολούν», λέει ο κ. Ντιντιός.

Δεδομένου ότι σήμερα δεν υπάρχουν τέτοια γραφεία, το έργο αυτό προς το παρόν γίνεται στην περιοχή της Λάρισας από την ΕΣΠΕΛ, λέει ο κ. Ντιντιός και καλεί όλα τα στελέχη που θα λάβουν μεταθέσεις στην περιοχή για ο,τι χρειαστούν να επικοινωνήσουν με το πρωτοβάθμιο σωματείο για να λάβουν και βοήθεια.

Γραφεία Μέριμνας Προσωπικού ζητά η ΕΣΠΕΛ

Δείτε τι είπε στο Armyvoice.gr