ΗΕΕ Έβρος: Δεν πληρώθηκαν HEE όλα τα στελέχη που είναι σε επιφυλακή καταγγέλλει στο Armyvoice.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Έβρου Τούρκοι Φέρες Έβρος - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Διπλή τουρκική πρόκληση Αυτόνομη Ελληνική ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗ ζητάει ο Κωσταράκος

Έβρος: Δεν πληρώθηκαν ΗΕΕ όλα τα στελέχη που είναι σε επιφυλακή καταγγέλλει στο Armyvoice.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Έβρου

Ο Ιωακείμ Μοσχοβάκης, πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, πρωτοβάθμιου σωματείου της ΠΟΕΣ καταγγέλλει ότι πολλά στελέχη τα οποία βρίσκονται σε επιφυλακή, έχουν αποκλειστεί από την λήψη της οικονομικής ενίσχυσης των 8 ΗΕΕ που ενέκρινε το ΓΕΣ.

Σύμφωνα με όσα λέει στο Armyvoice.gr, πολλά στελέχη τα οποία έτυχε κάποιες ημέρες του Μαρτίου να βρίσκονται σε άδειες (πχ αναρρωτικές) ή σε σχολεία και μετά επέστρεψαν και συμμετέχουν στην επιφυλακή των Ενόπων Δυνάμεων η οποία δεν έχει πέσει, έχουν εξαιρεθεί από την λήψη της οικονομικής ενίσχυσης.

Αυτό είναι μια αδικία υποστηρίζει ο κ. Μοσχοβάκης και εκτιμά ότι μάλλον πρόκειται για κάποια αβλεψία, λέγοντας ότι η πρόθεση της ηγεσίας είναι προφανώς να σταθεί αρωγός στα στελέχη.

Θα ήταν καλό ο Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Λαλούσης να επιληφθεί του θέματος και να διερευνήσει ποια στελέχη έχουν εξαιρεθεί.

Έβρος: Δεν πληρώθηκαν ΗΕΕ όλα τα στελέχη σε επιφυλακή

Ακούστε τι δήλωσε στο Armyvoice.gr