Σύμβαση Πειραιώς με ΥΠΕΘΑ Απεργία Τραπεζών 11 Δεκεμβρίου από την ΟΤΟΕ - Απολύσεις Πειραιώς

Σύμβαση Πειραιώς με ΥΠΕΘΑ 2020: Αυτοί είναι οι νέοι όροι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Armyvoice.gr – Μπαίνουν και εθνοφύλακες

Σύμβαση Πειραιώς με ΥΠΕΘΑ: Οι νέοι όροι

Ολοκληρώνεται μετά από πολλούς μήνες η σύμβαση μεταξύ της Τράπεζας Πειραιώς και του υπουργείου Εθνικής Άμυνας με την οποία τα στελέχη ελπίζουν σε καλύτερα επιτόκια και επιστροφές μέσω των πιστωτικών καρτών.

Ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι όροι που διαπραγματεύονται είναι πολύ χαμηλότεροι από όσους ίσχυαν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Armyvoice.gr η νέα σύμβαση προβλέπει επιτόκιο 2% για την επιστροφή και αναμένεται να εφαρμοστεί από τα μέσα Ιουνίου και μετά.

Μια σημαντική αλλαγή είναι πως οι επιστροφές στην κάρτα θα γίνεται μόνο σε χρήση της σε τρεις κατηγορίες εξόδων. Θα επιστρέφονται χρήματα όταν θα χρησιμοποιείται σε σούπερ μάρκετ, βενζινάδικα και φροντιστήρια.

Τέλος, οι πληροφορίες λένε ότι μπήκαν τελικά στην σύμβαση και οι Εθνοφύλακες από όλη την Ελλάδα.

Σύμβαση Πειραιώς με ΥΠΕΘΑ: Η ανακοίνωση

Η ανακοίνωση από την Τράπεζα Πειραιώς εκδόθηκε στις 16/4 το μεσημέρι και αναφέρει:

Με χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η συνεργασία της Τράπεζας, για έκδοση πιστωτικών καρτών, με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ανανεώθηκε και η Τράπεζα Πειραιώς θα συνεχίσει να σας προσφέρει μοναδικά προνόμια.

Στο πλαίσιο αυτό συμφωνήθηκε η διαφοροποίηση του Προγράμματος Επιβράβευσης Χρήσης των Κατόχων της Πιστωτικής Κάρτας Mastercard® των Ενόπλων Δυνάμεων, από την 17η Ιουνίου 2020. Το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης χρήσης της κάρτας θα εφαρμοστεί σε όσες συναλλαγές εκκαθαριστούν από την Τράπεζα από την ανωτέρω  ημερομηνία και μετά, και θα σας προσφέρει:

2% επιστροφή επί του ποσού των μηνιαίων συναλλαγών που πραγματοποιούνται με την κάρτα σας σε Σουπερμάρκετ, Πρατήρια Υγρών Καυσίμων και για Πληρωμές Σχολικών Διδάκτρων, με μέγιστο επιστρεφόμενο ποσό €100, ανά μηνιαίο λογαριασμό.

Ως απόρροια των ανωτέρω μεταβολών, από την ανωτέρω ημερομηνία, τροποποιείται το παράρτημα «Όροι Συμμετοχής στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Χρήσης των Κατόχων της  Πιστωτικής Κάρτας  Mastercard® των Ενόπλων Δυνάμεων».

Οι λοιποί όροι χρήσης (ενδεικτικά αναφέρουμε: επιτόκια, επιβράβευση συνεπών πληρωμών, ελάχιστη καταβολή κλπ.) παραμένουν αναλλοίωτοι και το πιστωτικό όριο της κάρτας  σας  παραμένει το μέχρι σήμερα ισχύον.