Σχολή Ευελπίδων: Υπόθεση με ναρκωτικά σε σπουδαστές Στρατιωτικές σχολές- Πανελλήνιες 2019: Εγκύκλιος - Αιτήσεις 2/5/2019 Πανελλήνιες 2019: Στρατιωτικές Σχολές

Σχολή Ευελπίδων: Υπόθεση με ναρκωτικά σε σπουδαστές επενέβη η δίωξη ναρκωτικών – Φέρεται να έχουν εντοπίσει μικροποσότητα εντός Σχολής

Σχολή Ευελπίδων: Υπόθεση με ναρκωτικά σε σπουδαστές

Το θέμα έφερε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα www.kranosgr.com. Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για σύλληψη σπουδαστών εντός της Σχολής.

Το δημοσίευμα, το οποίο δεν αναφέρει ποια στρατιωτική σχολή αφορά, όπως σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες του Armyvoice.gr αφορά την ΣΣΕ, αναφέρει ότι στην υπόθεση εμπλέκονται τέσσερα άτομα, εκ των οποίων στην κατοχή του ενός βρέθηκε ναρκωτική ουσία.

Η έρευνα στη σχολή έγινε από τη δίωξη ναρκωτικών, με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, ενώ για το θέμα έχει επιληφθεί εισαγγελέας.

Σύμφωνα με νεώτερες δημοσιογραφικές πληροφορίες του Armyvoice.gr (18:37 15/4/2020) έχει ήδη προσαχθεί ένας σπουδαστής και συνεχίζεται η αστυνομική έρευνα.

Επιπλέον πληροφορίες (19:33 15/4/2020) αναφέρουν ότι τριά άτομα υποβλήθηκαν σε τοξικολογικές εξετάσεις. Οι δυο βγήκαν αρνητικοί. Για το τρίτο άτομο το οποίο βγήκε θετικό στην πρώτη εξέταση, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα έχει σταλλεί δείγμα και σε άλλο εργαστήριο και αναμένονται αποτελέσματα.

Το ΓΕΕΘΑ επιβεβαιώνει το περιστατικό, αλλά δεν δίνει πληροφορίες για τον αριθμό και τις ιδιότητες των ατόμων.

Το Armyvoice.gr θα παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώνει σχετικά με νεώτερες πληροφορίες.