Στρατιωτικοί Ξάνθης: ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεις για κορονοϊό σήμερα 15/6 Στρατός Ξηράς: Πόσε στελέχη είναι σε καραντίνα για covid-19

Στρατός Ξηράς: Πόσα στελέχη είναι θετικά στον covid-19, πόσοι νοσηλεύονται και πόσοι βρίσκονται σε καραντίνα

Στρατός Ξηράς: Πόσα στελέχη είναι σε καραντίνα για covid-19

Στην καθημερινή ενημέρωση του Σωτήρη Τσιόδρα στις 6 το απόγευμα ανακοινώνονται καθημερινά οι αριθμοί των ατόμων που έχουν νοσήσει και νοσηλεύονται, όσων βρίσκονται διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ καθώς και όσων βρίσκονται σε καραντίνα έως να διαπιστωθεί εάν είναι κρούσματα ή όχι.

Ανάμεσα σε αυτούς και οι στρατιωτικοί. Ποια όμως είναι η ειδικότερη εικόνα; Σύμφωνα με πληροφορίες η εικόνα για τα στελέχη του Στρατού Ξηράς είναι μάλλον καλή, καθώς υπάρχει μόνο ένα περιστατικό στελέχους που είναι διασωληνωμένο στο ΑΧΕΠΑ, ενώ άλλοι 16 είχαν διαγνωσθεί μέχρι χθες ως θετικά κρούσματα, αλλά παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα.

Τα περιστατικά που νοσηλεύονταν στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο έχουν πάρει εξιτήριο.

Αυτοί όμως που αγωνιούν είναι τα 260 στελέχη που βρίσκονται σε καραντίνα ως ύποπτα περιστατικά και περιμένουν να περάσουν οι 14 ημέρες για να βεβεωθούν ότι είναι καλά ή να εκδηλωθεί το όποιο σύμπτωμα του ιού.

Τα περισσότερα ύποπτα κρούσματα είναι στην περιοχή της Ξάνθης στο Δ’ ΣΣ από την οποία είχαμε και στελέχη που είχαν μεταφερθεί σε νοσοκομεία. Ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι ότι η ΑΣΔΕΝ παρουσιάζει τα λιγότερα ύποπτα περιστατικά, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Armyvoice.gr.

Ας ευχηθούμε να τελειώσει σύντομα η αγωνία όλων όσων περιμένουν τα αποτελέσματα.

Στρατός Ξηράς: Πόσε στελέχη είναι σε καραντίνα για covid-19