Παιδικές κατασκηνώσεις 2020: Παράταση για τις αιτήσεις

Παιδικές κατασκηνώσεις 2020: Παράταση για τις αιτήσεις ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων κατά του κορονοϊού

Παράταση στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων των δικαιούχων και των παρόχων για τη συμμετοχή τους στο Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα δίνει ο ΟΑΕΔ, σύμφωνα με νέα ανακοίνωσή του.

Η Διοίκηση του Οργανισμού πήρε αυτή την απόφαση στα πλαίσια των μέτρων προστασίας του κοινού από την εξάπλωση του κορονοϊού που πλήττει όλο τον πλανήτη.

Παιδικές κατασκηνώσεις 2020: Παράταση για τις αιτήσεις

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΑΕΔ η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων που αφορούν τις παιδικές κατασκηνώσεις παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή 24 Απριλίου 2020, ενώ τονίζεται πως οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να συμπληρώσουν την αίτηση ηλεκτρονικά και να μην επισκεφθούν κάποιο κέντρο εξυπηρέτησης.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε:

Έως την Παρασκευή 24 Απριλίου 2020 παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων των δικαιούχων και των παρόχων για τη συμμετοχή τους στο Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα έτους 2020.

Υπενθυμίζεται πως, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού και την αποφυγή του συγχρωτισμού, οι αιτήσεις των δικαιούχων της Επιταγής Διαμονής σε Παιδικές Κατασκηνώσεις και των παρόχων κατασκηνωτικών επιχειρήσεων γίνονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά.

Οποιαδήποτε δικαιολογητικά δεν προσκομίζονται στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) του ΟΑΕΔ, αλλά κατατίθενται με κάθε άλλο πρόσφορο μέσο (ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, κ.ο.κ.).