Πάσχα 2020: Το επικό γλέντι στη Σχολή Ευελπίδων και ο ΥΕΘΑ που έδωσε πρώτος το σύνθημα για κατάλυση των μέτρων κατά κορονοϊού

Πάσχα 2020: Το επικό γλέντι στη Σχολή Ευελπίδων

Επικό γλέντι στους υπαίθριους χώρους της Σχολής Ευελπίδων φαίνεται ότι στήθηκε το Πάσχα 2020, αν κρίνουμε από το βίντεο που διέρρευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από λογαριασμό σπουδαστή, με την σημείωση για το τι κάνουν στην ΣΣΕ την πανδημία.

Βεβαίως είναι μάλλον λογικό, οι σπουδαστές να θέλουν να ξεχαστούν όντας 45 ημέρες κλεισμένοι μέσα στην Σχολή Ευελπίδων και μετά τα γεγονότα με τον εντοπισμό ναρκωτικών μέσα στην Σχολή και έτσι προφανώς διοργάνωσαν τρικούβερτο γλέντι.

Κι αν κρίνουμε από το βίντεο που οι ίδιοι δημοσιοποίησαν, θα μπορούσε να πει κάποιος ότι δεν τηρήθηκαν τα συνιστώμενα μέτρα για την πανδημία.

Βεβαίως το γεγονός ότι είναι 45 ημέρες μέσα χωρίς να έχει εκδηλωθεί κάποιο κρούσμα, σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και εφόσον βρίσκονται μεταξύ τους, χωρίς την παρουσία ατόμων που ενδεχομένως ήρθαν απο εξωτερικό χώρο, μάλλον δεν υπάρχει θέμα. Ας το γλέντήσουν με την ψυχή τους και ας το θυμούνται τα επόμενα δύσκολα χρόνια που έρχονται.

Όμως το σύνθημα για την χαλάρωση των μέτρων στις Ένοπλες Δυνάμεις, το έδωσε ο ίδιος ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος φωτογραφήθηκε κυριολεκτικά αγκαλιά με συνδικαλιστές που υπηρετούν στο γραφείο του.

Στη συνέχεια όμως κατά την επίσκεψή του στο φυλάκιο 1 αναγκάστηκε μάλλον να συμμορφωθεί στα μέτρα που κάθε ημέρα στις 6 το απόγευμα ανακοινώνει ο υφυπουργός Νίκος Χαρδαλιάς και να σταθεί ποιο μακριά από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Άλλωστε ποτέ δεν ξέρεις εάν πχ  κάποιος από τους συνδικαλιστές που αγκάλιαζε στο γραφείο του μπορεί να είναι φορέας ιού χωρίς τα συμπτώματα.

Ενδεχομένως θα ήθελε μέσα από αυτή τη φωτογράφιση να δώσει το σύνθημα στις Ένοπλες Δυνάμεις για το πώς θα πρέπει να εφαρμόζουν τα μέτρα που κατά καιρούς εξαγγέλλει.

Πάντως οι Ευέλπιδες το έπιασαν το υπονοούμενο και όπως φαίνεται το γλέντησαν με την ψυχή τους.

Στην αριστερή πλευρά του βίντεο βλέπετε τις φωτογραφίες του ΥΕΘΑ ενώ στη δεξιά, το γλέντι στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων. Χριστός Ανέστη

 

«Οι ΗΠΑ μπορούν να ανατρέψουν τα σχέδια Ερντογάν»