ΟΑΕΔ: Κλειστά 5 Οκτωβρίου λόγω covid-19 ΕΠΑΣ ΙΕΚ ΚΕΚ στα Ιωάννινα, μετά από επιβεβαιωμένο κρούσμα που εντοπίστηκε στο κτίριο του Οργανισμού Κοινωφελής ΟΑΕΔ Αποτελέσματα oaed.gr για 36.500 θέσεις ΕΔΩ ΟΑΕΔ: Ηλεκτρονικά η δήλωση παρουσίας των ανέργων
EUROKINISSI

ΟΑΕΔ: Ηλεκτρονικά η δήλωση παρουσίας των ανέργων, στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Όλοι οι επιδοτούμενοι άνεργοι του ΟΑΕΔ που δήλωναν αυτοπροσώπως την παρουσία τους στο ΚΠΑ2 της περιοχής τους ανά τρίμηνο, υπενθυμίζεται ότι στο εξής δηλώνουν την παρουσία τους μόνο μέσω e-mail προς στο αντίστοιχο ΚΠΑ2, στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού και την αποφυγή του συγχρωτισμού του κοινού στα κέντρα εξυπηρέτησης.

ΟΑΕΔ: Ηλεκτρονικά η δήλωση παρουσίας των ανέργων

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη Διοίκηση του Οργανισμού, όσοι άνεργοι λαμβάνουν τακτική επιδότηση ανεργίας, επιδότηση μακροχρόνιας ανεργίας και βοήθημα ανεργίας αυτοαπασχολουμένων και υποχρεούνται σε αυτοπρόσωπη εμφάνιση στην υπηρεσία κάθε τρεις μήνες, με την απόφαση της Διοίκησης, υποχρεωτικά δηλώνουν την παρουσία τους μόνο ηλεκτρονικά, δηλαδή μέσω e-mail, προς το αντίστοιχο ΚΠΑ2.

Ο Οργανισμός ενημερώνει διαρκώς όλους τους πολίτες για όλα τα προληπτικά μέτρα που λαμβάνονται για την προστασία της Δημόσιας Υγείας από την εξάπλωση του κορονοϊού, αλλά και την απρόσκοπτη άσκηση των δικαιωμάτων τους.

Ο σύνδεσμος των ηλεκτρονικών υπηρεσιών που παρέχονται στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, μέσω του οποίου μπορούν να επικοινωνούν οι άνεργοι με τον Οργανισμό είναι: https://eservices.oaed.gr/pls/apex/f?p=egiis.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, οι συναλλασσόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνούν με την υπηρεσία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης του ΟΑΕΔ στον αριθμό 11320.