Τσιόδρας live Κορονοϊός Ελλάδα 9 Απριλίου Κορονοϊός Ελλάδα 5 Απριλίου: 73 νεκροί, 62 νέα καταγεγραμμένα κρούσματα, 1735 καταγεγραμμένα συνολικά, ανακοίνωσε ο  Σωτήρης Τσιόδρας - Τσιόδρας 71 νέα κρούσματα 4 νεκροί σήμερα

Κορονοϊός Ελλάδα 9 Απριλίου Σωτήρης Τσιόδρας – Νίκος Χαρδαλιάς LIVE  Τα τελευταία δεδομένα: τα καταγεγραμμένα κρούσματα και οι νεκροί

Δείτε τη σημερινή ενημέρωση για τα νέα επισήμως καταγεγραμμένα κρούσματα από τον κορονοϊό στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο, καθώς και την πορεία των ασθενών που είχαν εντοπιστεί τις προηγούμενες ημέρες παραχωρούν αυτή την ώρα οι εκπρόσωποι του Υπουργείου Υγείας.

Σήμερα Πέμπτη 9 Απριλίου ο Σωτήρης Τσιόδρας εμ κέρους του ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 71 νέα κρούσματα του κορονοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας. Ο συνολικός αριθμός των καταγεγραμμένων κρουσμάτων ήταν είναι 1955 εκ των οποίων το 57% άνδρες. 79 ασθενείς νοσηλεύονταν διασωληνωμένοι. Τέλος ο εκπρόσωπος του υπουργείου υγείας ανακοίνωσε  3 νέους θανάτους από τον κορονοϊό στην Ελλάδα που ανεβάζουν σε 86 τον συνολικό αριθμό των νεκρών.

Χθες ο Σωτήρης Τσιόδρας εμ κέρους του ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 50 νέα κρούσματα του κορονοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας. Ο συνολικός αριθμός των καταγεγραμμένων κρουσμάτων ήταν 1884 εκ των οποίων το 57% άνδρες. 84 ασθενείς νοσηλεύονταν διασωληνωμένοι. Τέλος ο εκπρόσωπος του υπουργείου υγείας ανακοίνωσε  2 νέους θανάτους από τον κορονοϊό στην Ελλάδα που ανεβάζουν σε 83 τον συνολικό αριθμό των νεκτρών.

Live η καθιερωμένη ενημέρωση που κάνουν στις 6 το απόγευμα καθημερινά ο εκπρόσωπος του ΕΟΔΥ Σωτήρης Τσιόδρας και ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιάς σχετικά με την πορεία της πανδημίας κορονοϊού στην Ελλάδα κατά το τελευταίο 24ωρο.

Κορονοϊός Ελλάδα 9 Απριλίου Τσιόδρας – Χαρδαλιάς