Κορονοϊός Ελλάδα 14 Απριλίου Κορονοϊός Ελλάδα 8 Απριλίου Κορονοϊός Ελλάδα 4 Απριλίου Τσιόδρας - Χαρδαλιάς LIVE
eurokinissi

Κορονοϊός Ελλάδα 8 Απριλίου Σωτήρης Τσιόδρας – Νίκος Χαρδαλιάς LIVE  Τα τελευταία δεδομένα: τα καταγεγραμμένα κρούσματα και οι νεκροί

Δείτε τη σημερινή ενημέρωση για τα νέα επισήμως καταγεγραμμένα κρούσματα από τον κορονοϊό στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο, καθώς και την πορεία των ασθενών που είχαν εντοπιστεί τις προηγούμενες ημέρες παραχωρούν αυτή την ώρα οι εκπρόσωποι του Υπουργείου Υγείας.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ: Απαγόρευση κυκλοφορίας: Μπλόκα Αστυνομίας σε διόδια 8/4 (κλικ ΕΔΩ)

Σήμερα ο Σωτήρης Τσιόδρας εμ κέρους του ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 50 νέα κρούσματα του κορονοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας. Ο συνολικός αριθμός των καταγεγραμμένων κρουσμάτων είναι 1884 εκ των οποίων το 57% είναι άνδρες. 84 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Τέλος ο εκπρόσωπος του υπουργείου υγείας ανακοίνωσε  2 νέους θανάτους από τον κορονοϊό στην Ελλάδα που ανεβάζουν σε 83 τον συνολικό αριθμό των νεκτρών.

Χθες ο εκπρόσωπος του ΕΟΔΥ Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε 77 νέα κρούσματα του κορονοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας.  Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 1832 εκ των οποίων το 55% είναι άνδρες. Μέχρι χθες είχαν ελεγχθεί 28584 κλινικά δείγματα. 90 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Το τελευταίο 24ωρο έχουμε 2 καταγεγραμμένους θανάτους που ανεβάζουν τον συνολικό αριθσμό στους 81 στην χώρα.

Live η καθιερωμένη ενημέρωση που κάνουν στις 6 το απόγευμα καθημερινά ο εκπρόσωπος του ΕΟΔΥ Σωτήρης Τσιόδρας και ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιάς σχετικά με την πορεία της πανδημίας κορονοϊού στην Ελλάδα κατά το τελευταίο 24ωρο.

Κορονοϊός Ελλάδα 8 Απριλίου Τσιόδρας – Χαρδαλιάς