Κορονοϊός Ελλάδα 13 Απριλίου Τσιόδρας - Χαρδαλιάς LIVE Κορονοϊός Ελλάδα 7 Απριλίου Τσιόδρας - Χαρδαλιάς LIVE Κορονοϊός Ελλάδα LIVE 1 Απριλίου Τσιόδρας - Χαρδαλιάς
eurokinissi

Κορονοϊός Ελλάδα 7 Απριλίου Σωτήρης Τσιόδρας – Νίκος Χαρδαλιάς LIVE  Τα τελευταία δεδομένα: τα καταγεγραμμένα κρούσματα και οι νεκροί

Δείτε τη σημερινή ενημέρωση για τα νέα επισήμως καταγεγραμμένα κρούσματα από τον κορονοϊό στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο, καθώς και την πορεία των ασθενών που είχαν εντοπιστεί τις προηγούμενες ημέρες παραχωρούν αυτή την ώρα οι εκπρόσωποι του Υπουργείου Υγείας.

Ο εκπρόσωπος του ΕΟΔΥ Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε 77 νέα κρούσματα σήμερα στη χώρα μας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 1832 εκ των οποίων το 55% είναι άνδρες. Μέχρι σήμερα έχουν ελεγχθεί 28584 κλινικά δείγματα. 90 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Το τελευταίο 24ωρο έχουμε 2 καταγεγραμμένους θανάτους που ανεβάζουν τον συνολικό αριθσμό στους 81 στην χώρα.

Live η καθιερωμένη ενημέρωση που κάνουν στις 6 το απόγευμα καθημερινά ο εκπρόσωπος του ΕΟΔΥ Σωτήρης Τσιόδρας και ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιάς σχετικά με την πορεία της πανδημίας κορονοϊού στην Ελλάδα κατά το τελευταίο 24ωρο.

Χθες ο Σωτήρης Τσιόδρας από το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε 20 νέα κρούσματα του κορονοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας. Ο συνολικός αριθμός είναι 1755. 90 πολίτες νοσηλεύονται διασωληνωμένοι εκ των οποίων 19 είναι γυναίκες. 6 νέους καταγεγραμμένους θανάτους και 79 θανάτους συνολικά στη χώρα.

Κορονοϊός Ελλάδα 7 Απριλίου Τσιόδρας – Χαρδαλιάς